Galatasaray Kulübü Sportif Direktörü Sezgin: Bu takımı gerçek seviyesine getirecek olan yine bizleriz

Galatasaray Kulübü Sportif Direktörü Adnan Sezgin, sarı - kırmızılı takımın zor günlerden geçtiğini kaydederek, "Liderler, önemli kişiler dalgalı deni

Galatasaray Kulübü Sportif Direktörü Adnan Sezgin, sarı - kırmızılı takımın zor günlerden geçtiğini kaydederek, "Liderler, önemli kişiler dalgalı denizde belli olur. Yine bu takımı getirecek olan yine bu forma altında mücadele eden bizleriz." dedi.

Galatasaray Futbol Takımı'nın akşam saatlerinde gerçekleştirdiği antrenman sırasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan sportif direktör Adnan Sezgin, futbolcuları Zvjezdan Misimovic'in kadro dışı kalmasıyla ilgili olarak, "Bu konuda yapılacak spekülasyonların önüne geçmek adına teknik direktörümüz adına resmi sitede açıklamalar yapıldı. Kendisi bugün çalıştı yarın da özel antrenman ve özel programla takımdan ayrı olarak çalışacak." şeklinde konuştu.

Adnan Sezgin, sarı - kırmızılı takımın zor günlerden geçtiğini kaydederek. "Liderler, önemli kişiler dalgalı denizde belli olur. Yine bu takımı gerçek seviyesine getirecek olanlar, yine bu forma altında mücadale eden bizleriz. Bizler en kötü şartlarda bile takımımıza, camiamıza ve taraftarlarımıza iyi günler yaşatmak istiyoruz. Galatasaray bu zor günlerden geçecek kadar güçlü bir camiadır." ifadelerini kullandı.

Ultraslan adlı taraftar grubunun şu anki mevcut yönetimin görev sürecini doldurduğuna ve istifa etmesi gerektiğine yönelik açıklamaları hatırlatılan Sezgin, bu süreci kendilerine yönelik bir kampanya olarak değerlendirirken, önemli olanın bu günleri birlikte aşmak olduğunu söyledi.

Sezgin, teknik direktör Hagi'nin 'Kiralık futbolcu istemiyorum' açıklamasıyla ilgili de "Kiralık olarak İnsua'nın ismi geçiyor; ama şu anda böyle bir şey yok. Mukavalesi var; değerlendirilmesi daha sonra yapılır." şeklinde konuştu.

Bir muhabirin "Galatasaray, tarihinin en başarısız sezonunu geçiriyor. Bunun sebebi nedir?" şeklindeki soruya ise Sezgin, "Bunun birçok nedeni olabilir. Bu Galatasaray'ın bulunduğu yeri hak etmediğini veya bulunduğu yerde olmaması gereken bir camia olduğunu belirtmek isterim." karşılığını verdi.

Öte yandan Sezgin bir soru üzerine Misimovic'in kadro dışı kalmasını, futbolcuyla yapılan sözleşmeyle bağdaştırmanın doğru olmadığını belirterek, "Opsiyonlu bir anlaşma; ama bu kararın sözleşmesiyle bir ilintisi yok." diye konuştu.

ANTRENMANMAN NOTLAR

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de pazar günü deplasmanda Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Gheorghe Hagi yönetiminde bir bölümü basına açık olarak gerçekleştirilen antrenmanda sarı - kırmızılı futbolcular, düz koşu, ısınma hareketleri ve 5'e 2 top kapma çalışması yaptı. Tedavileri devam eden futbolculardan Loric Cana ile Serkan Kurtuluş, takımdan ayrı düz koşu ile yetinirken, Milan Baros ve Arda da antrenmanın ilerleyen bölümlerinde sahaya gelerek takımdan ayrı olarak koşulara devam etti.