Hastanede bileziklerinin çalındığını iddia etti

Eşi Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde kanser tedavisi gören Aliye Gültekin (57) hastanenin yoğun bakım servisinde bileziklerin

Eşi Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde kanser tedavisi gören Aliye Gültekin (57) hastanenin yoğun bakım servisinde bileziklerinin çalındığını iddia ederek polise başvurdu.

Adana Balcalı Hastanesi Onkoloji servisinde kanser tedavisi gören eşi Yaşar Gültekin(59)'in yanında bir aydır refakatçi olarak kalan Aliye Gültekin, bileziklerinin çalındığını iddia etti. Gültekin, "Eşimin yanında refakatçi olarak kalırken kulağım çok ağrıdı. Akşam saat 19.00'da hastanenin acil servisine gittim. Oradaki nöbetçi doktor bana serum bağladı. Ben ilacın yan etkisiyle bayılmışım. Gözümü gece saat 01.00'de hastanenin yoğun bakımında açtım. Yoğun bakımdan çıktıktan sonra da bileziklerimin ve küpemin olmadığını fark ettim. Her biri 20 gram olan bileziklerimin ve küpelerimin değeri yaklaşık 3 bin lirayı buluyordu. Yeni almıştım. Bana 'acil serviste serumla verilen ilaç yan etki yaptı sizi yoğun bakıma aldık' dediler. Sorumlular hakkında şikâyetçi oldum. Yoğun bakımda güvenlik kamerası yok denildi. Benim kolumdaki bilezikleri yoğun bakıma yatırılmadan önce kim çıkarttı, kim aldı bulunmasını istiyorum. Bana sadece saatimi gözlüğümü ve yüzüğümü verdiler." ifadesini kullandı.

Eşinin rahatsızlığına üzüldüğünü bir de başına bu olayın geldiğini vurgulayan Aliye Gültekin, "Ben hastanede günlerdir eşimle sıkıntı çekerken bizim birikimimizi çaldılar. Bu olayın hastane yönetimi tarafından araştırılmasını istiyorum." dedi.

Hastane yetkilileri, olayla ilgili inceleme başlattıklarını söyledi.