Ege'nin Tek Ampute Takımına Tartan'dan Destek

Altay Ampute Futbol Takımı Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Yalçuk, Teknik Direktör Selçuk Ergeldi, Genel Koordinatör Can Önbıçak ve futbolcular Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'ı makamında ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür etti

Ege'nin Tek Ampute Takımına Tartan'dan Destek
Altay Ampute Futbol Takımı Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Yalçuk, Teknik Direktör Selçuk Ergeldi, Genel Koordinatör Can Önbıçak ve futbolcular Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'ı makamında ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Türkiye'de 12 Ampute takımı olduğunu ve 2009 yılında kendi süper liglerinde üçüncü olduklarını belirten Teknik Direktör Selçuk Ergeldi, üç yıldır Altay çatısı altında yeşil sahalarda rakipleriyle başarılı bir şekilde mücadele ettiklerini söyledi. Ergeldi; "23 kişilik takımımız lisanslı sporculardan oluşuyor. Ege Bölgesi'nin tek Ampute takımıyız. Oyuncumuz Gökhan Katrancıoğlu milli oldu. Zaman zaman da Milli Takıma oyuncu takviyesi yapıyoruz. 2009 yılında ligde üçüncü olduk ve kupamızı gururla kulübümüze getirdik. Belediye Başkanı Hakan Tartan da takımımızın Onursal Başkanı olarak bize her zaman destek verdi. Kendisine teşekkür ederiz" dedi. Her şeye rağmen özellikle deplasman maçlarına giderken zorlandıklarını ifade eden Ergeldi, bunun için ve şehir içinde kullanacakları bir engelli otobüsünün temini için de Başkan Tartan'dan destek istedi. Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, takımın ihtiyaçlarının giderilmesi için elinden gelen yardımı yapacağının sözünü vererek; "İmkanlarım ve gücüm ölçüsünde her zaman destek vermeye hazırım. İyi günde herkes herkesin yanındadır ama özellikle zor günlerde kapısını çalacağınız bir dost olarak her zaman bekliyoruz. Başarılarınızdan dolayı da sizleri tebrik ediyorum" dedi.