U18 Milli Takımı, Almanya'ya 4-2 yenildi

U18 Milli Takımı özel maçta Almanya'ya 4-2 mağlup oldu. Bingen Stadı'nda oynanan karşılaşmada Milli Takımı'n gollerini 50. dakikada Okan Derici ve 61.

U18 Milli Takımı özel maçta Almanya'ya 4-2 mağlup oldu. Bingen Stadı'nda oynanan karşılaşmada Milli Takımı'n gollerini 50. dakikada Okan Derici ve 61. dakikada Artun Akçakın kaydederken, Almanya'nın gollerini 19. dakikada Shawn Parker, 36. dakikada Sonny Kittel, 76. dakikada Johannes Geis ve 82. dakikada Roussel Ngankam attı.

Milli Takımı, 18 Kasım Perşembe günü Almanya ile bir maç daha yapacak.

U18 Milli Takımı Antrenörü Tahir Karapınar, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada oyuncularını mücadelelerinden dolayı kutladı.

İyi bir takıma karşı mücadele ettiklerini belirten Karapınar, "2 farklı geriye düştüğümüz ilk yarı sonrasında ikinci yarıya iyi başladık ve Türk Milli Takımı'na yaraşır bir mücadele ile skoru dengledik. Ancak biraz şanssız bir şekilde sahadan yenik ayrıldık. Oyuncularımı sahaya koydukları iyi mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Bizi çok iyi bir şekilde ağırlayan Alman dostlarımıza teşekkür ederim. Ayrıca tüm ulusumuzun Kurban Bayramı'nı kutlarım." dedi.