Ankara'da Yaya Bölgeleri Rock Konseriyle Şenlendi

Çankaya Belediyesi Konur-Karanfil-Yüksel Yaya Şenliği'yle Ankaralıları çoşturdu. Düzenlenen rock konseri özellikle gençlerin ilgisini çeti.

Ankara'da Yaya Bölgeleri Rock Konseriyle Şenlendi
Çankaya Belediyesi Kızılay bölgesini iyileştirme çalışmaları yürüttüğü Konur-Karanfil-Yüksel yaya bölgelerinin yenilenmesini düzenlediği rock konseriyle kutladı. Rock müziğin sevilen guruplarından Deja-vu, TNK, Cin Seddi ve Grup Sade'nin şarkılarını seslendirdiği konsere Ankaralı gençlerin ilgisi büyüktü. Şenlikte konuşan Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, "İlk kez 20 sene önce burası yaya bölgesi haline getirildi, bugün yeni çehre vermeye çalışıyoruz. Bu yeni çehreyle Ankaralının Çankayalının
yaşadıkları ve buraya gelmekten keyif aldıkları bir mekana dönüşsün istiyoruz. Burası başkentin başkenti Çankaya'nın kabul mekanı. Buranın Ankara'ya yakışır olması için gayretlerimiz sürecek" dedi.

KIZILAY MEYDANI'NIN YAYA BÖLGESİ OLMASI GEREKİR
"Burası yakında size dar gelecek, ihtiyaç duyduğunuz rock konserlerinin alanının Kızılay Meydanı olduğunu fark ettim" diye gençlere seslenen Tanık sözlerine şöyle devam etti:
"Kızılay Meydanı'nın da yaya bölgesi haline getirilmesi gerektiğini çok uzun bir süredir biliyordum. Ankara'yı ve Çankaya'yı çok uzaktan değil yakından gözleyen, Çin'e kadar gitmesi gerekmeden bu ihtiyacı teşhis eden bir belediye başkanı olarak sizlere o günlerin de çok uzakta olmadığının müjdesini veriyorum. Hep beraber bunu yapacağız. Ankara'nın yetiştirdiği sanatçıların kendilerini ifade etmek için uzaklara gitmesine gerek olmayacağı bir Ankara oluşturacağız."