Ak Parti'den Bayramda Alanya Çıkarması

Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek başta olmak üzere AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Abdülkadir Aksu ve Necati Çetinkaya, Kurban Bayramı'nı Alanya'da geçirecek.

Geçen yıllarda olduğu gibi bu yılki Kurban Bayramı'nda da AK Parti'nin üst düzey yöneticileri bayram tatili için Alanya'yı tercih edecek. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İçişleri eski Bakanı Abdülkadir Aksu, eşi ile birlikte hafta sonunda Kargıcak'taki Ütopia World Otel'e yerleşti. Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya ve Sanayi ve Ticaret eski Bakanı Ali Coşkun da bugün İncekum beldesindeki Özkaymak Otel'e gelecek. Yaklaşık beş yıldır
Kurban Bayramı tatillerini Özkaymak Otel'de geçiren Çiçek, Çetinkaya ve Coşkun, bayram namazını da Türkler beldesindeki Kesteloğlu Camii'nde kılacak. Bayram namazından sonra AK Parti İlçe başkanlığında partililerle bayramlaştıktan sonra cuma pazarındaki Belediye Düğün Salonu'nda vatandaşlarla protokolünde katılacağı bayramlaşma törenine katılacak.