Toplum Destekli Polisten Kimsesiz Çocuklara Bayram Morali

Mersin'de Toplum Desteklik Polislik Şubesi'nin Yetiştirme Yurdu'nda kalan öğrenciler için özel olarak tertiplediği gecede, kimsesiz çocuklar bayramı erken kutlarken, doyasıya eğlenme fırsatı da buldu.

Toplum Destekli Polisten Kimsesiz Çocuklara Bayram Morali
'Mahalle Polisi' olarak da adlandırılan Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nün, Mersin Yetiştirme Yurdu'nda kalan kimsesiz çocuklar için düzenlediği 'bayram eğlencesi', renkli görüntülere sahne oldu. Yurtta kalan 13-18 yaş arası 97 çocuk, Mersin Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği sanatçılarının eşliğinde, polis amcalarıyla birlikte şarkılar söyledi, halaylar çekti, oyunlar oynadı. Çiğ köftelerin yoğrulduğu, künefe tatlılarının sıcak sıcak pişirildiği gecede, polislerle-çocuklar bol bol sohbet etme imkanı da buldu.
Toplum Destekli Polislik Şube Müdür Vekili Mehmet Güngör, çocukları ve gençleri önemsediklerini belirterek, "Geleceğimizin büyükleri gençlerle her fırsatta bir araya gelip 'polis abi-abla' diyalogunu en üst seviyeye çıkarmak, onların karşılaşabileceği tehlikeleri en aza indirmek ve bu tehlikelere karşı gençlerimizi bilinçlendirmek istiyoruz" dedi.