Cizre Kaymakamlığın başlattığı halı saha turnuvası sona erdi

Şırnak'ın Cizre ilçe Kaymakamlığın tarafından düzenlenen mahalleler arası halı saha turnuvası sona erdi. Finali oynayan Nur Mahallesi ile Kale Mahalle

Şırnak'ın Cizre ilçe Kaymakamlığın tarafından düzenlenen mahalleler arası halı saha turnuvası sona erdi. Finali oynayan Nur Mahallesi ile Kale Mahallesi maçında Kale Mahallesi, Nur mahallesini 4-1 yenerek birincilik ödüllerini aldılar.

Sık sık bölge ziyaretlerinde bulunan Şırnak AKP Milletvekili Abdullah Veli Seyda, turnuvanın oynandığı halı sahaya gelerek maçı sonuna kadar izledi. Diğer tarafta turnuvanın başladığından beri maçları bire bir takip eden ve izleyen Cizre Kaymakamı Mehmet Ali Sağlam da merakla maçı Vekil Seyda ile beraber izledi.

Ayrıca bir teknik direktör gibi maçları yöneten 2 mahalle muhtarları da zaman zaman saha kenarında oyuncularına bağırıp çağırdı. Temponun yüksek olduğu maçta hakem bazı oyuncuları sarı kart ve kırmızı kartla cezalandırdı.

Öte yandan final maçını merakla izleyen çok sayıda vatandaşlar saha kenarında takımlarına destek olarak tezahüratlarda bulundular. Maç 4–1 ile devam ederken son düdük hakemden geldi ve maç sona erdi.

Kaymakamlık tarafından düzenlenen turnuva da birinci olan Kale mahallesinde oynayan futbolculara birer çeyrek altın takılırken takıma da bir kupa verildi. İkinci olan takım futbolcularına da birer gömlek ve kupa verildi.

Birinci olan takımın ödüllerini Şırnak AKP Milletvekili A.Veli Seyda verirken ikinci olan takımın ödüllerini de Kaymakam Mehmet Ali Sağlam tarafından verildi. İki takım maçtan sonra beraber hatıra fotoğrafı çektirdi.

Turnuvanın başlamasından beri halı saha çevresinde güvenliği sağlayan Cizre polisi maçların olaysız bir şekilde bitmesini sağladılar.