Uyum Gıda Hisselerinin Tamamı Satıldı

Uyum Gıda A.Ş., hisselerinin yüzde 30'una karşılık gelen 6 milyon TL nominal değerdeki hisselerin tamamı satıldı.

Uyum Gıda A.Ş.'nin, 9-10 Kasım 2010 tarihlerinde, talep toplama yöntemi ile 8,75 TL'den halka arz edilen 6 milyon TL nominal değerli hisselerinin tamamı satıldı. Uyum Gıda hisselerine gelen nominal talep, yaklaşık 8,5 milyon TL düzeyinde oldu.
Uyum Gıda Genel Müdürü Sait Koç performanstan memnun olduklarını belirterek, "Uyum'u yüzde 100 büyütme hedefi ile yola çıkmıştık. Bu halka arzdan gelecek 52,5 milyon liranın tamamını yeni mağaza açmak için kullanacağız. Bugünkü mağaza sayımız 33, 2011 yılında 40 yeni mağaza daha açacağız. 2010 yılı sonunda 200 milyon TL ciro elde edeceğiz, 2011 yılı sonunda bu ciroyu 400 milyon TL'ye ulaştıracağız. Uyum'a yatırım yapanlar, Uyum'un büyümesi ile birlikte ne kadar karlı bir yatırım yaptıklarını görmüş
olacaklar. Yeni ortaklarımıza 'Uyum'a hoşgeldiniz' diyor, bize güvendikleri için teşekkür ediyorum" dedi.
Uyum hisseleri, "UYUM" kodu ile 22 Kasım 2010 Pazartesi günü işlem görmeye başlayacak. Bu yıl İMKB'de hisseleri işlem görmeye başlayacak olan 19'uncu şirket olan Uyum için 22 Kasım Pazartesi sabahı İMKB'de düzenlenecek törende "ilk gong"u, Uyum Gıda A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İskender Keleş, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Prof. Dr. Vedat Akgiray ve İMKB Başkanı Hüseyin Erkan çalacak.