Sunar Grup dünyanın en büyük gıda fuarında Türkiye'yi temsil etti

Türkiye'de ilk kez çift etiket kullanımına imkan veren ve kadınların kullanımını kolaylaştırmak için Türkiye'nin önde gelen tasarımcısı Dr. Oya Akman

Türkiye'de ilk kez çift etiket kullanımına imkan veren ve kadınların kullanımını kolaylaştırmak için Türkiye'nin önde gelen tasarımcısı Dr. Oya Akman tarafından tasarlanan 'Marifetli İnce Belli' şişeler Altın Ambalaj ödülü alırken Türkiye'yi Sri Lanka'da temsil etti.

Ödüllü şişesiyle dünyanın en büyük gıda fuarlarından Fransa SIAL'e katılan Sunar Grup ürünlerini ve markalarını 200'ü aşkın ülkeden gelen profesyonel ziyaretçiye tanıttı.

Ürünün kalitesine büyük önem veren Sunar Gıda, ambalaj konusunda da farklılaşmaya giderek, Türkiye'nin önemli marka danışmanlarından Güven Borça ve iletişim alanında Doret Habib danışmanlığında Türkiye'de ilk defa, yağların lezzetine, ergonomiyi de katmak için 2009 Avrupa Birliği Kadın Yaratıcılar Yenilikçiler Networkü Özel Takdir Ödülüne sahip yılların deneyimli tasarımcısı Dr. Oya Akman'a yepyeni bir yağ şişesi tasarlattı.

'İnce Belli' şişe TSE'nin 2009 yılında 22.'sini düzenlediği Altın Ambalaj yarışmasının gıda sınıfında ödüle layık görüldü ve dünya çapındaki ambalaj yarışmasında Türkiye'yi Sri Lanka'da temsil etti.

Sunar 'ince belli' ambalajında sunduğu markası ve ürünlerini dünyanın en büyük üç fuarından Fransa'da gerçekleştirilen SIAL fuarında da ziyaretçilerle buluşturdu.

2010 yılı başında başlattığı yurt dışı fuar hamlesinin 7.'sini gerçekleştiren Sunar Grup bu yıl içerisinde 9 yurt dışı fuarına katılmış oldu. Sunar Grup fuarlar aracılığı ile potansiyel müşteri olabilecek firmalarla da tanışıp iş yapma şansını yakalarken dünya devi firmalarla çeşitli bağlantı gerçekleştirdi.