Sbk Bayram Hediyesi Vermek İstiyor

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Samsun Basketbol Kulübü (SBK), 1 haftada oynayacakları üç karşılaşmada galibiyet serisi ile taraftarlara bayram hediyesi vermek istiyor.

Sbk Bayram Hediyesi Vermek İstiyor
Oynayacakları üst üste üç maçın değerlendirmesini yapan SBK Basın Sözcüsü Altan Sökmen, takımın şuan kampta olduğunu, Tarsus Belediyespor Bayan Basketbol Takımı ile cumartesi günü deplasmanda oynayacakları karşılaşmanın saatini beklediklerini söyledi.
Aldıkların mağlubiyetleri geride bırakarak iyi bir çıkış yakalamak istediklerini belirten Sökmen, önlerinde üç önemli karşılaşmanın olduğunu, oyuncuların motiveli bir şekilde hazırlıklarını sürdürdüğünü kaydetti.
Zorlu bir periyotu geçireceklerini belirten Altan, "Cumartesi günü oynayacağımız karşılaşmanın ardından sahamızda 17 Kasım Çarşamba günü Beşiktaş, 20 Kasım Cumartesi günü ise Panküp Kayseri Şekerspor Bayan Basketbol Takımı ile karşılaşacağız. 1 haftada 3 maç oynayacağız. Az kayıpla galibiyet, hedefiyle bu karşılaşmalardan galip ayrılarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Taraftarlarımıza bayram hediyesini vermek istiyoruz" dedi.
Sökmen, taraftarlardan maçlara katılım sağlayarak desteklerini beklediklerini, sahalarında oynayacakları iki karşılaşmaya da büyük bir taraftar desteğini bekledikleri de sözlerine ekledi.