Özkur-bir, İstanbul İl Milli Müdürü'nü Ziyaret Etti

Özel Öğretim Kurumları Birliği Derneği (ÖZKUR-BİR) Yönetim Kurulu, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız'ı makamında ziyaret etti

Özel Öğretim Kurumları Birliği Derneği (ÖZKUR-BİR) Yönetim Kurulu, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız'ı makamında ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanlığını Ali Yeşilyurt'un yaptığı heyet geleceğe yönelik projeler üzerine İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız ile fikir alışverişinde bulundu.
Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarete ÖZKUR-BİR Genel Sekreteri Bilal Gezer'in yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Hami Koç, Adem Yıldırtan, Ömer Faruk Yelkenci, Öner Özkan, Mehmet Baran, Enis Şener ve Kadir Ünal katıldı. İstanbul İl Mili Eğitim Müdürü Muammer Yıldız gelecek dönemde İstanbul'da uygulamayı düşündükleri projeleri ÖZKUR-BİR Yönetim Kurulu ile paylaştı. Özellikle üzerinde çalıştıkları "Öğrenci Meclisi" projesinden oldukça umutlu olduklarını belirten Yıldız, çocukların kendi haklarını
savunmaları adına böyle bir birimin faaliyete geçirilmesinin çocukların düşüncelerini değerlendirilmesi yolunda önemli bir fırsat olduğunu dile getirdi.
Ayrıca İstanbul'un 2010 Dünya Başkenti olmasına vurgu yapan Yıldız, İstanbul'un okullarda ders konusu olarak okutulması yönünde çalışmaları olduğunu ve bu konuda son aşamaya geldiklerini belirtti.
Yaklaşık bir saat süren ziyaretin ardından konuşan ÖZKUR-BİR Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yeşilyurt kendileri tarafından oluşturmayı düşündükleri Ar-Ge birimi ile İstanbul ve Türkiye'nin eğitim kalitesini yükseltmeye yönelik projeler üretmeyi hedeflediklerini söyledi.