Organları ile 5 kişiye umut olan Fatih Taştepe Kadirli'de toprağa verildi

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaralanarak Antakya Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi gören ve beyin ölümü gerç

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaralanarak Antakya Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi gören ve beyin ölümü gerçekleşen 14 yaşındaki Fatih Taştepe Kadirli'de toprağa verildi.

Bir hafta önce Cemal Paşa mahallesi Kamil Kara Bulvarında meydana gelen trafik kazasında yaralanan 14 yaşındaki Fatih Taştepe tedavi gördüğü Antakya Devlet hastanesinde tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Beyin ölümü gerçekleşen Fatih'in ailesi çocuklarının organlarını bağışlama kararı aldı. Küçük çocuğun organları 5 kişiye umut oldu.

Fatih'in Pankreası Antalya'ya, karaciğeri ise İstanbul'a götürüldü.Kalbi ve böbrekleri Gaziantep'e gönderildi. Gözyaşları içerisinde çocuklarının cenazesini Antakya Devlet hastanesinden alan baba Mehmet ve anne Semiha Taştepe baygınlık geçirdi.Fatih'in cenazesi ambulansla Kadirli'deki Şehit Mustafa Yağız Mahallesindeki baba evine getirildi. Kısa süre bekletilen cenaze daha sonra Asri mezarlıkta okul arkadaşları ve yakınları tarafından gözyaşları arasında toprağa verildi.