MASİAD'tan, 'Bayram alışverişlerimizi Manavgat'tan yapalım' kampanyası

Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD), ilçede bayram öncesi ticari canlılık oluşması için 'Bayram alışverişlerimizi Manavgat'tan yapalım' k

Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD), ilçede bayram öncesi ticari canlılık oluşması için 'Bayram alışverişlerimizi Manavgat'tan yapalım' kampanyası başlattı. MASİAD Başkanı Ahmet Boztaş, Manavgat'ta yapılan alışverişin ilçe ekonomisine çok büyük katkı sağlayacağına inandıklarını söyledi.

Konuyla ilgili dernek binasında açıklama yapan Boztaş, yerel yönetimler, oda ve sivil toplum kuruluşu temsilcilikleriyle yaptıkları değerlendirme toplantısı sonrası bu tür kampanyaları daha etkin hale getireceklerini kaydetti.

Yerelde ekonomik canlılığın halkın bulunduğu yerde alışveriş yapmasıyla daha aktif hale geleceğinin altını çizen Boztaş, Manavgat'ın havasını teneffüs eden, suyunu için ve ekmeğini yiyen her bireyin bayram alışverişini yaşadığı yerde yapmasını istediklerini belirtti.

Boztaş, "Manavgat'ın parasının Manavgat'ta kalmasını istiyoruz. Duyarlı vatandaşlık gereği alışverişlerimizi Manavgat'tan yapalım. Bilindiği üzere Manavgat'ta çarşı esnafımız uzunca bir süredir ekonomik sorunlarla boğuşmakta. Ekonomik anlamda ticari tıkanıklık yaşıyoruz. Bunu elbirliğiyle aşmak zorundayız. İlçe dışından yapılan her alış veriş bu tıkanıklığı devam ettirecektir. İlçemizde yapılan alışveriş yine Manavgat'a geri dönecektir." diye konuştu.