Manisaspor Teknik Direktörü Karaman: Çıkış için Galatasaray maçını kazanmamız şart

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonunda Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak olan Manisaspor, maçın hazırlıklarını basına kapalı olarak yaptığı antre

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonunda Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak olan Manisaspor, maçın hazırlıklarını basına kapalı olarak yaptığı antrenmanlarla sürdürüyor.

Gençlerbirliği ve Konyaspor karşılaşmalarından puan çıkaramayan, en son Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaştığı Konya Torku Şekerspor karşılaşmasından da eli boş ayrılan siyah – beyazlılar Galatasaray maçında rakibinden puan ya da puanlar alarak yeniden çıkış yolu arıyor.

Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaştığı Konya Torku Şekerspor karşılaşması sonrasında Manisa'ya dönen ve Galatasaray maçı hazırlıklarına ara vermeden başlayan Manisaspor da morallerin de bozuk olduğu gözlendi.

Lig maratonunda bir an önce toparlanmak istediklerini belirten tecrübeli teknik adam Hikmet Karaman, ilk yarı sonuna kadar kendilerini zorlu maçların beklediğine de dikkat çekti. 14 Kasım Pazar akşamı İstanbul'da Galatasaray ile karşılaşacak olan siyah – beyazlılar daha sonra kendi seyircisi önünde Bursaspor'u konuk edecek.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Eskişehirspor deplasmanına gidecek olan Manisaspor, ardından kendi evinde Gaziantepspor ile karşı karşıya gelecek. Siyah - beyazlılar 16. haftada bir başka Ege ekibi olan Bucaspor'a konuk olduktan sonra devreyi yine kendi evinde ağırlayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçıyla tamamlayacak.

GALATASARAY MAÇIYLA ÇIKIŞA GEÇMELİYİZ

Teknik Direktör Hikmet Karaman'ın, Trabzonspor ve Beşiktaş karşılaşmalarındaki gibi sürpriz yapma niyetinde olduğunu ve hazırlıkların bu doğrultuda sürdürdüğü öğrenildi. Karaman'ın her şeyin sil baştan yeniden başlayacağını belirttiği de belirtilerek, "Hafta sonu son derece zorlu bir rakiple karşılaşacağız. İstanbul'dan galibiyetle evimize dönersek ligin ilk yarısını iyi bir yerde tamamlayabiliriz. Bu nedenle, Galatasaray maçıyla çıkışa geçmeliyiz. Daha önce de Beşiktaş'ı İnönü'de, Trabzonspor'u da Avni Aker'de yenmiştik. Galatasaray karşılaşması da ya kazanmalıyız ya kazanmalıyız dediğimiz bir müsabaka olacak. Oyuncularıma güveniyorum. 3 puanla Manisa'ya dönmek istiyoruz.'' dedi.

Futbolcuların da bu karşılaşmadan galip ayrılarak moral kazanıp taraftarlarını sevindirmeyi arzuladıklarını istedikleri öğrenildi.

Manisasporlu oyuncuların, bu akşam kampa gireceği, yarın da İstanbul'a hareket edip maç saatini bekleyeceği belirtildi.

Bu arada Manisaspor'da Eren Aydın, Isaac, Simpson, Ömer Aysan, Barış ve Yiğit İncedemir'in kart sınırında olduğu, önemli sakat ve cezalı futbolcularının da bulunmadığı açıklandı.