Esnaflara Bayram Müjdesi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Osmangazi İlçe Başkanı Refik Özen, arife günü açıklanacak paketin esnafa çifte bayram yaşatacağını söyledi.

Esnaflara Bayram Müjdesi
Bursa Esnaf Sanatkarlar Odası (BESOB) Başkanı Arif Tak'ı ziyaret eden Özen, arife günü hükümetin açıklayacağı paketin esnafa çifte bayram yaşatacağını belirterek, düzenlemelerin hem devlete, hem vatandaşa kazandıracağını kaydetti. Paketin piyasalarda büyük bir heyecanla beklendiğini anlatan Özen, "Arife günü Türkiye genelindeki milyonlarca esnafımız, heyecanla ve sevinçle Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan'dan gelecek haberle çifte bayram yapmayı bekliyor. Paket, vergi borçlarını ödeme zorluğu çeken esnafımızı da rahatlatacaktır. Çok önemli bir sanayi ve ticaret merkezi olan Bursa'da da alınacak bu haber açılan piyasalara doping etkisi yapacak. Esnafımıza verdiğimiz bu müjdenin yanı sıra, BESOB Başkanı Arif Tak'la birlikte bakanımız Faruk Çelik ve milletvekillerimizle yürüttüğümüz çalışmalar neticesinde sona doğru yaklaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hukuki sürecin tamamlanması ve alt yapı hizmetlerinin karara bağlanmasıyla gelecek yılın ilkbaharında esnaf sitesinin temelini atmanın da gururunu hep birlikte yaşayacağız" şeklinde konuştu.
Referandum sürecinde BESOB Başkanı Arif Tak'ın fikrini açıklaması yüzünden eleştirilere maruz kalmasını çifte standart olarak değerlendiren Özen, "BESOB Başkanı Arif Tak'a fikrini açıkladığı için yöneltilen eleştirilerin, oyunu hayır yönünde kullanacağını açıklayan sivil toplum örgütlerine yapılmadığını ve fikir beyanlarına da oyun rengine göre çifte standartta bir eleştiri geldiğini üzülerek gördük. Referandum sırasında bize desteklerini gösteren esnaf camiamıza bir kez daha teşekkür etmek istiyoruz" diye konuştu.
Meselelere tarafsızlıklarını koruyarak yaklaştıklarının altını çizen BESOB Başkanı Arif Tak, "Bizler millet ve memleketin hayrına olacak işlerin tarafgirliğine sonuna kadar devam edeceğiz. Siyasi olarak bir partiye angaje olmadan, doğru yapılan işlerin arkasında olacağız. Milletin talebi doğrultusunda hareket etmeyenler duvara toslayacak. Öyle inanıyoruz ki 12 Eylül, Türkiye'mizde bir çığır açılmasına, Türkiye'nin bir engeli aşmasına imkan vermiştir. Rejimimizin gereği, kararı millet verir, milletin tercihleri ve getirdikleri de bizim başımızın tacıdır" dedi.