Eğitim Sevenler Derneği'den Safvet Koleji'ne teşekkür plaketi

İnegöl Eğitim Sevenler Derneği (İNESDER), ilçede uzun yıllardır hizmet veren Özel Safvet İlköğretim Okulu'na başarılarından dolayı plaket verdi. Okulu

İnegöl Eğitim Sevenler Derneği (İNESDER), ilçede uzun yıllardır hizmet veren Özel Safvet İlköğretim Okulu'na başarılarından dolayı plaket verdi. Okulu ziyaret eden İNESDER Başkanı Metin Kuş, Özel Safvet Koleji'nin İnegöl eğitimine sağladığı katkıyı yakından takip ettiklerini, yerel ulusal ve uluslararası arenada İnegölün başarıyla temsil edilmesinin takdire şayan olduğunu söyledi.

Ziyaretten memnun kaldıklarını söyleyen Okul Müdürü Bayram Yayla ise şunları söyledi: "Özel Safvet Koleji olarak SBS sonuçlarında alınan başarının mutluluğunu yaşıyoruz. Okulumuzdan mezun olan 69 öğrencimizin tamamı çeşitli liselere yerleşti. Bu öğrencilerimizden 21'i Fen Lisesi'ni kazanarak kırılması ve ulaşılması güç bir rekora imza attı. Ayrıca yıl içerisinde farklı yarışmalar ve olimpiyatlardan İnegöl'ümüze birçok madalya kazandırdık ve öğrencilerimizi anında ödüllendirdik. Şimdi de SBS'de 500 tam puan alan 6. sınıflarda Metehan Yüksel, 8. sınıflarda ise Emin Ali Ekici ve M. Furkan Beşli'yi laptopla ödüllendiriyoruz. Çünkü marifet iltifata tabidir."

'Yabancı dil hayatımızda' projesiyle Avrupa Dil Ödülü Teşvik Belgesi aldıklarını kaydeden Yayla, "Öğrencilerimizin başarıları bizi sevindiriyor. Hangi alanda olursa olsun başarılar kolay elde edilmez, arkasında emek ve alın teri vardır." şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda İNESTER Başkanı Metin Kuş, elde ettikleri başarılardan dolayı Özel Safvet Koleji Müdürü Bayram Yayla' ya bir şükran plaketi takdim etti.