Dalaman Kaymakamlığı 2 Bin Begonvil Çiçeği Dağıttı

Dalaman İlçesi'nde "Sizinde Bahçenizde Bir Begonvil Olsun" projesi kapsamı içinde Kaymakam Ahmet Deniz, Garnizon Komutanı J

Dalaman Kaymakamlığı 2 Bin Begonvil Çiçeği Dağıttı
Dalaman İlçesi'nde "Sizinde Bahçenizde Bir Begonvil Olsun" projesi kapsamı içinde Kaymakam Ahmet Deniz, Garnizon Komutanı J. Üsteğmen. Halil Kesgin, Belediye Başkanı Sedat Yılmaz, Emniyet Müdürü Mehmet Çeribaş, Orman İşletme Müdürü Adem Acar ve daire amirleri tarafından Açık Pazaryerinde Dalaman Halkına 2 bin adet begonvil çiçeğini ücretsiz olarak dağıttılar.
Dalaman Kaymakamı Ahmet Deniz ücretsiz olarak dağıtılan Begonvil çiçekleriyle ilgili yaptığı açıklamada; " Geçen yıl başlatmış olduğumuz 'Sizin de bahçenizde bir begonvil olsun' projesi devam ediyor. Bu proje ile İlçemiz rengarenk bir görüntü alacaktır. Bu proje dahilinde yetiştirmiş olduğumuz yaklaşık 2 bin adet fidanın ilk bölümünü bugün isteyenlere ücretsiz olarak dağıttık. Kalanları da ilerleyen zamanlarda dağıtacağız. Proje sonunda ilçemiz Atakent Kavşağından, Havalimanı Nizamiye girişine kadar yol kenarı tamamen begonvil ile süslenecek, havayolu ile gelen misafirlerimizi begonvil karşılayacak ve uğurlayacaktır" dedi.
Dağıtılan Begonvil çiçeklerinin yetiştirilmesinde önemli rol oynayan Dalaman Orman İşletme Müdürü Adem Acar ise "Kaymakamlığımız tarafından başlatılan başlatılan proje kapsamında, Orman İşletmesi olarak begonvil çiçeklerini yetiştirerek, kaymakamlığa teslim ettik. Bugün ise, halkımıza ücretsiz olarak dağıtımı sağlandı. Begonvil çiçeklerini yetiştirip, ilçemizin güzelleşmesine sağladığımız için işletme olarak çok memnunuz. Bundan sonra da begonvil çiçeklerini yetiştirmeye devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.