Bahçeci Ve Aslan'dan Esnaf Ziyareti

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve AK Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan birlikte esnaf ziyaretinde bulundu.

Bahçeci Ve Aslan'dan Esnaf Ziyareti
AK Parti İl Başkanı Muzaffer Aslan ile birlikte işyerlerini ziyaret eden Başkan Bahçeci'nin ziyaretlerinden memnun olduklarını belirten Kırşehir esnafı, sorunlarını birinci ağızdan ilgili makama iletme fırsatı bulduklarını söyledi.
Bahçeci de Kırşehir için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirterek, "Biz sadece seçimlerde sizi hatırlayan yönetici olmak istemiyoruz. Onun için fırsat buldukça sizleri görmek, isteklerinizi, şikayetlerinizi dinlemek ve çözüm üretmek istiyoruz. Biz çözüm üretme noktasındayız ve geleceğin Kırşehir'i için her şeyi birlikte başaracağız" dedi.
Ülkenin sorunlarının elbirliği ile birer birer aşılacağını söyleyen Bahçeci esnafın sorunlarını dinleyerek, notlar aldı.
AK Parti İl Başkanı Muzaffer Aslan ise esnaflarla yaptığı görüşmede, "Esnafımızın bizlere samimi duygularla yaklaşması ve bizlere olan sevgisini göstermesi tabii ki çok mutlu ediyor. Allah'a şükürler olsun ki, bugün memleketimizin caddelerinde gönül rahatlığıyla yürüyebiliyor ve hemşerilerimizle kucaklaşabiliyoruz. Bundan sonraki süreçte de halkımızla, esnafımızla birlikte olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.