Alkollü Şahıs 5 Kişi Tarafından Darp Edildi

Konya'da içkili bir restorandan çıkarken küfür ettiği iddiasıyla 5 genç tarafından dövülen alkollü şahıs hastanelik oldu.

Olay, saat 02.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Musalla Bağları Mahallesi Nalçacı Caddesi üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. İddiaya göre, içkili bir restorandan alkollü bir şekilde çıkan V.Ş. (30), otoparkta bulunan otomobiline doğru yürürken küfür etmeye başladı. Bu sırada yoldan geçen gençler tarafından uyarılan alkollü şahıs, kendisine uyarıda bulunan şahıslara da küfür edince tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonrasında bir akaryakıt istasyonuna gelen alkollü şahıs, yaşları
17 ile 22 arasında değişen 5 kişi tarafından darp edildi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis tarafından kavga daha fazla büyümeden sona erdirildi. Aldığı darbe sonucu alnında kanama oluşan alkollü şahsa ilk müdahale ise olay yerinde bulunan polisler tarafından yapıldı. Polislerin tampon uygulayarak kanamasını durdurmaya çalıştığı V.Ş, çağrılan ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, olaya karıştıkları ileri sürülen 5 şüpheliyi gözaltına aldı.
Hastanede tedavi altına alınan yaralı şahsın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.