AK Parti'nin Başkan Günaydın'a verdiği süre doldu, icraatlar masaya yatırılıyor

AK Parti Isparta İl Başkanı ve Belediye Meclis üyesi Mehmet Uğur Gökgöz, belediyeye verdikleri bir yıllık sürenin dolduğunu bundan sonra icraatları ma

AK Parti Isparta İl Başkanı ve Belediye Meclis üyesi Mehmet Uğur Gökgöz, belediyeye verdikleri bir yıllık sürenin dolduğunu bundan sonra icraatları masaya yatıracaklarını söyledi.

Gökgöz, halkın istediği kişiyi yerel yönetimlerin başına getirdiğini ve buna saygı duyduklarını belirterek, ancak bir yıl boyunca yerel yönetimi sadece izlemekle yetindiklerini belirtti.

Gökgöz, "Şimdiye kadar pek sesimizi çıkartmadık. Ama şimdi belediyede yapılan yanlışlıkları, eksiklikleri ve kamuoyunda cevap bekleyen konuları soracağız, meclise taşıyacağız. Yani sert bir muhalefet yapacağız." dedi.

Belediye Başkanı'nı izleme süresinin bittiğini ifade eden Gökgöz, "Verdiğimiz soru önergelerine cevap bekliyoruz. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın birçok konuda endişelerimizi gidermesi noktasında verdiğimiz soru önergelerine cevap vermesini bekliyoruz." diye konuştu. Ticaret ve Kültür Merkezi'nde 3. zeyilname imzalandığını hatırlatan Gökgöz, imza için neden 1.5 yıldır beklendiğini sordu.

"KOMİSYONDA DA KARŞI ÇIKTIM"

Mehmet Uğur Gökgöz, Sağlık Bakanlığı'nın Sağlık Kompleksi projesiyle ilgili Sümerhalı arsası içindeki vatandaşa ait parselin sağlık alanı dışında bırakılması yönündeki talebine imar komisyonunda da karşı çıktığını anlattı.

İmar komisyonunda 'evet' oyu verdiği komisyon raporuna belediye meclisinde 'hayır oyu' veremeyeceğini ifade eden Gökgöz, "'Karakolda doğru söyler, mahkemede şaşar' durumuna düşmemek istedim. Bu nedenle mecliste de komisyonun bakanlığın talebini reddeden kararına kabul oyu kullandım." diye konuştu.