Afyonkarahisar'daki kazada ölenlerin sayısı 5'e çıktı

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde, askeri araçla kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaralananlardan Ramazan Memiş, tedavi gördüğü hasta

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde, askeri araçla kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaralananlardan Ramazan Memiş, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Ramazan Memiş ile birlikte kazada ölenlerin sayısı 5'e çıktı.

Muhammed Ayaz idaresindeki 703095 plakalı askeri araç Afyonkarahisar'ın Dinar-Çay karayolu 38'inci kilometresinde Ali Pamukçu yönetimindeki 15 NP 626 plakalı kamyonet ile çarpışması sonucu meydana gelen kazada Ramazan Memiş yaralanmıştı. Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilen Ramazan Memiş, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

3 ASKER ŞEHİT OLDU

Muhammet Ayaz idaresindeki 703095 plakalı askeri araç Afyonkarahisar'ın Dinar-Çay karayolu 38'nci kilometresinde Ali Pamukçu yönetimindeki 15 NP 626 plakalı kamyonet ile çarpışmış, kazada Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Bozkurt, erler Muhammet Ayaz ve Hasan Demirdöven şehit olmuştu. Kamyonet sürücüsü Ali Pamukçu sevk edildiği hastanede ölmüş, erler Tolga Uzan ve Hakan Avcı ile kamyonetin içerisinde ve kasasında bulunan Halil Sevinç, Mehmet Öztürk ve Kadir Tekin yaralanmıştı.