Sivil Toplum Kuruluşlarına Proje Döngüsü Eğitimi

Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Birimi tarafından Sivil Toplum Kuruluşlarının hibe projelerini kendilerinin hazırlamasına yönelik "Proje Döngüsü Eğitimi" verildi.

Sivil Toplum Kuruluşlarına Proje Döngüsü Eğitimi
Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Birimi organizatörlüğünde Nazilli Kaymakamlığı, STGM ve TACSO işbirliğiyle düzenlenen ve NASİAD'ın sponsorluğunu üstlendiği Sivil Toplum Kuruluşlarının(STK) hibe projelerini kendilerinin hazırlamasına yönelik "Proje Döngüsü Eğitimi" başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.
Düzenlenen eğitime başta Okyanus, Türk Anneler Derneği, Kızılay Derneği, Koza Kültür ve Dayanışma Derneği gibi aktif olarak sivil topluma yönelik çalışmalar yapan 25 kadar STK temsilcisi katıldı. Eğitim sonunda bütün STK katılımcılarına sertifikaları dağıtıldı.
Eğitime Okyanus Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği adına katılan ve sertifikasını alan dernek başkan yardımcısı Esin Ülkü Beyazıt; "Bu proje eğitimine önayak olan Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız ve Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan ile projeyi organize eden Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Birimine teşekkür ederim. Bu eğitim ile artık biz STK'lar olarak hibe projesi hazırlayabileceğiz ve proje geçtikten sonra bu sertifika sayesinde proje yürütme konusunda yeterli eleman sıkıntısı çekmeyeceğiz. Yani STK'lar olarak balık yemeyi değil tutmayı öğrendik. Umarım ki bu tür eğitimlerin daha ileri seviyeleri yapılır ve devamı gelir. Bu eğitimde katkısı olan bütün yetkililere tekrar teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum" dedi.
Projenin organizatörü Nazilli ARGE birimi üyesi Ömer Kılınç ise STK'lara, okullara ve resmi kurumlara yönelik bu tür eğitimlerin devam edeceğini ve Nazilli'nin her tür hibe projesinden payını almasını arzu ettiklerini ve bu yönde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.