Tirebolu 42 Çay Konya Gıda Fuarı'nda Stant Açtı

Tirebolu 42 Çay, Konya Gıda Fuarı'nda stant açtı. Özel yetiştirdikleri çayı Konyalıların beğenisine sunan firma yetkilileri, kendilerine gösterilen ilgiden memnun olduklarını dile getirdi.

Tirebolu 42 Çay Konya Gıda Fuarı'nda Stant Açtı
Tirebolu 42 Çay Bayi Koordinatörü Sedat Karaman, Konya'ya daha önce de geldiklerini ve kendilerine gösterilen ilgiden memnun olduklarını dile getirerek, "Gıda Fuarı olarak ise ilk defa katıldık ve beklediğimizin üzerinde bir ilgiyle karşılaştık. Fuara gelen vatandaşlar, çayımızı merak edip tadına bakıyor ve çoğunluğu mutlaka alıp evinde denemek istiyor" dedi. Giresun Tirebolu'da ürettikleri çayın diğer çaylardan farklı olduğunu da dile getiren Sedat Karaman, "Bizim ürettiğimiz çaylar denizden 500-1000 metre yükseklikte yetişiyor. Yörenin özelliği olarak çaylarımız yağmuru az alıp güneşi çok görüyor. Çayımızın lezzeti de buradan geliyor. Toplayıp paketlediğimiz ürünlerimizde odun ve toz kesinlikle bulunmuyor ve ürünlerimizin en çok tercih edilmesinin nedeni de bu zaten" şeklinde konuştu.
Firma olarak 3 yıllık bir mazileri olduğunu ancak piyasada çabuk yükseldiklerini ifade eden Karaman, "Şu an çayımızın yanı sıra fındık, fındık ezmesi ve çay kolonyası gibi ürünlerimizi satışa sunuyoruz ve satışlarımızdan oldukça memnunuz. Bu ürün yelpazemize yakın zamanda 500 gramlık bergamot aromalı ve 100 gramlık tomurcuk ürünlerimizi katacağız. Bu yılki hedefimiz 500 tonluk ürün satışıydı. Bunu gerçekleştirmemize az kaldı. 2011 yılı hedefimiz ise 700 tonluk ürün satışı elde etmek" şeklinde ifade etti.