SP Lideri Erbakan: Saldırının arkasındaki karanlık güçler ortaya çıkarılmalı

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Necmettin Erbakan, Taksim'deki terörist saldırıyı lanetleyerek, saldırının arkasındaki karanlık güçlerin bir an evve

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Necmettin Erbakan, Taksim'deki terörist saldırıyı lanetleyerek, saldırının arkasındaki karanlık güçlerin bir an evvel ortaya çıkarılması temennisinde bulundu.

Erbakan, "Milletimizin birlik ve beraberliğini hedef alan kanlı terör şebekeleri hiçbir zaman hedeflerine ulaşamayacaktır." ifadesini kullandı.

Yazılı bir açıklama yapan Necmettin Erbakan, bu hain saldırıların Türk milletinin birlik ve beraberliğini bozamayacağını ifade ederek, "Bu hain saldırıları gerçekleştirenler bilmelidir ki hiçbir zaman karanlık hedeflerine ulaşamayacak, bin yıllık kardeşliğimizi bozmaya, milletimiz arasında fitne çıkarmaya güçleri yetmeyecektir." dedi.

Bu saldırının, terörün çirkin ve kanlı yüzünü bir kez daha gösterdiğini ifade eden Necmettin Erbakan, saldırının arkasındaki karanlık güçlerin bir an evvel ortaya çıkarılması temennisinde bulundu.

Erbakan, telgrafında, "Terörle mücadeledeki en büyük teminatımız emniyet mensuplarının canları pahasına ortaya koyduğu cesaret, fedakarlık ve kararlılıktır. Şahsınızda tüm emniyet güçlerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, yaralanan güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah'tan acil şifalar diliyorum." dedi.

Öte yandan, açıklamada, Erbakan'ın İçişleri Bakanı Beşir Atalay ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'ya da bir taziye telgrafı gönderdiği kaydedildi.