KİAD, Karadeniz İş Forumu''na bir grup iş adamıyla katılıyor

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON), Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenterler Asamblesi (KEİPA) ve Doğu Karadeniz Kalkınma Aj

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON), Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenterler Asamblesi (KEİPA) ve Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) ortak organizasyonuyla, Trabzon''da ''Karadeniz İş Forumu'' düzenlenecek.

Kastamonu''dan da bir gurup iş adamının katılacağı Karadeniz İş Formu Programına, Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenterler Asamblesi (KEİPA) üyesi ülkelerden parlamenterler, iş dünyası temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, yabancı ülke temsilcileri ve basın mensupları katılacak.

Karadeniz İş Formu Programı''nda ikili görüşmelerde; inşaat ve inşaat malzemeleri, müteahhitlik, tarım alet ve makineleri, tarım ürünleri üretimi ve işleme, seracılık, et ve et ürünleri üretimi, hayvancılık, gıda ve gıda ürünleri, otomotiv ve yedek parça, elektrikli ev aletleri, tekstil ve tekstil ürünleri, hazır giyim, sağlık ekipmanları, makine ve makine yedek parçası, orman ürünleri mobilya (ev, otel, ofis mobilyaları), bankacılık, gemi yapımı ve deniz taşımacılığı, mücevherat ve değerli taşlar ve petro kimya, kimyasallar (temizlik ürünleri) sektörlerindeki iş imkanları sunulacak.

Kastamonu İşadamları Derneği (KİAD) Başkanı Mustafa Verep, Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu''nun (TUSKON) ''Karadeniz İş Forumu'' programına, Kastamonulu firmalar olarak güçlü bir katılım göstereceklerini kaydetti.

Mustafa Verep, iş dünyasının çatı örgütü TUSKON''un, Trabzon''daki organizasyonun bugün başlayacağını ve bu zirvede Kastamonu''dan firmaların da ikili iş görüşmeleri yapacağını hatırlattı.

2 Kasım 2010 Salı günü yapılacak ''Karadeniz İş Forumu''na Kastamonu İşadamları Derneği''ni (KİAD) bir grup iş adamı temsil edecek. Programa; KİAD Başkanı Mustafa Verep, yönetim kurulu üyeleri Yılmaz Tanyel, Necmettin Kantar, üyelerden Yusuf Öz, Hasan Selam, Adem Bodur ve KİAD Genel Sekreteri Haşim Ünal katılacak.