Genç işadamları, Taksim saldırısını telin etti

İstanbul Genç İş Adamları Derneği (İGED) Başkanı Hüseyin Ataol, Taksim'de meydana gelen bombalı saldırıyı telin etti. Hainlerin hedeflerine ulaşamaya

İstanbul Genç İş Adamları Derneği (İGED) Başkanı Hüseyin Ataol, Taksim'de meydana gelen bombalı saldırıyı telin etti. Hainlerin hedeflerine ulaşamayacağının altını çizen Ataol, bu tür eylemlerin ülkenin birlik ve bütünlüğünü bozamayacağını vurguladı.

İGED Başkanı Hüseyin Ataol konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

"Türkiye ekonomisinin ve demokrasisinin önemli mesafeler aldığı bir dönemde yapılan hain saldırı tüm iş dünyasını derin bir üzüntüye sokmuştur. Saldırının amacı Türkiye'de oluşan huzur ve istikrar ortamını sarsmaktır. İş Dünyası ve girişimciler olarak bu saldırı karşısında tek yürek olmamız gerekmektedir.

Saldırının şekli, yeri ve zamanı bakımından incelendiğinde çok açık mesajlar içermektedir. Türkiye'nin huzur içinde yaşamasını ve ekonomik olarak uluslar arası arenada etkinliğini artırmasını istemeyen güçler elde edilen kazanımları bir defada yıkmak istemektedir. Toplumda korku oluşturarak atılan adımları yavaşlatmak isteyen bu saldırılar asla hedefine ulaşamayacaktır.

Türkiye bu ve benzeri senaryolara geçmişte de defalarca şahit olmuştur. Ne zaman ki İstikrar ve demokrasi alanında ilerlemeler kat edildiyse benzer hain saldırılar hızla artmıştır. Türkiye karanlık ellerin hain oyunlarına kanacak bir ülke değildir. Ülke olarak tüm halkımızın el ele vermesi gereken zor bir dönemden geçiyoruz. Genç İş Adamları olarak asla moralimizi bozmayacağız. Ülkemizin geleceği için eskisinden daha fazla gayret göstereceğiz. Bu saldırılar bizi ayrıştırmaz aksine birleştirir tek vücut yapar. Yaralanan emniyet güçlerimize ve vatandaşlarımıza acil şifa, ailelerine de sabır diliyoruz."