Atalay, patlamada yaralananları ziyaret etti

İçişleri Bakanı Beşir Atalay ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Taksim'deki patlamada yaralananları ziyaret etti. Atalay, Taksim Eğitim ve Araştır

İçişleri Bakanı Beşir Atalay ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Taksim'deki patlamada yaralananları ziyaret etti. Atalay, Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören 10'u polis, 17 kişiyle görüştükten sonra ayrıldı. Bu arada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, hastane ziyaretini son anda iptal etti.

Bakan Atalay, Taksim'de gerçekleşen bombalı saldırının ardından yaralananları ziyaret etmek için Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geldi. Hastane yetkilileri Atalay ve beraberindekilere hastaların tedavi gördüğü servise götürdü. Beşir Atalay, burada 10'u polis 17 yaralı ile görüştü. Daha sonra Atalay, aracına binerek hastaneden ayrıldı. Bakanın ziyareti sırasında hastaneye gelen yaralı yakınları, şehit vermedikleri için çok sevinçli olduklarını aktardı. Hasta yakınları, ateşin düştüğü yeri yaktığını söyledi.

Öte yandan, Başbakan Erdoğan'ın yaralıları ziyaret edeceğinin bildirilmesi üzerine hastane çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Hastane caddesi trafiğe kapatıldı. Erdoğan'ın hastane ziyaretinin son anda iptal edildiği bildirildi.