Kaymakam Bülent Karacan'dan Pozantı Myo'ya Ziyaret

Pozantı Kaymakamı Bülent Karacan Pozantı Meslek Yüksek Okulu'nu ziyaret ederek, öğrencilerin rahat ve huzurlu bir eğitim alabilmeleri için tüm imkanları seferber edeceklerini belirti.

Kaymakam Bülent Karacan'dan Pozantı Myo'ya Ziyaret
Kaymakam Karacan'ı Yüksek okul Sekreteri Lütfullah Ünalan, öğretim görevlileri ve öğrenciler karşıladı. Daha sonra sınıflara girerek öğrencilerin sırasına oturan ve onlarla sohbet ederek sorunlarını dinleyen Kaymakam Karacan ,öğrencilerin Pozantı gibi şirin bir ilçede eğitimlerini sürdürdükleri için şanslı olduklarını söyledi.
Karacan,"Pozantımız 24 saat ulaşımın olduğu bir ilçe konumunda. Bizler sizlerin eğitimini en iyi şekilde sürdürebilmeleri için imkanlarımızı seferber edeceğiz. Yurtta veya evde kalan öğrencilerimiz için bakış açımız aynı. Evde kalan öğrencilere ihtiyaçları ölçüsünde kömürlerini vereceğiz. Yine Adana'dan gidiş geliş yapan öğrencilerimize minibüsler indirimli olacak. Elbette her yerde olduğu gibi ilçemizde de karşılaştığınız sorunlar olacaktır önemli olan bu sorunları çözüme kavuşturmaktır. Karşılaştığınız her konuda yanınızda olduğumuzu kesinlikle unutmayın. Turizm Otelcilik ve Muhasebe bölümlerine de öğrencilerimiz geldikten sonra sizlerin istekleri doğrultusunda etkinlikler düzenleyeceğiz"dedi.
Öğrencilere geçen yıl olduğu gibi bu yılda ilk 20'ye girenlere 100 TL burs verileceğini söyleyen Kaymakam Karacan, Yüksekokulun genç ve idealist bir kadrodan oluştuğunu ve iyi değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.. Öğrencilerden, çok çalışarak 4 yıllık üniversiteye geçmeleri tavsiyesinde bulunan Kaymakam Karacan, Yüksekokul okumanın kendilerine iyi bir hayat tecrübesi olacağını ve azimli olmaları durumunda üst kademelerde görev alabileceklerini hatırlattı. Kaymakam Karacan geçen yıl olduğu gibi bu yılda Çukurova Üniversitesi' nin Türk Halk ve Türk Sanat Müziği korolarının belirli günlerde konser vereceğini öğrencilerin istekleri doğrultusunda tarihi ve turistik yerlere gezi düzenleneceğini açıkladı.
Karacan, "Şuan 16 bayan öğrencimiz yurdumuza yerleşti diğer bölümler de öğrenci aldıktan sonra hedefimiz 28 bayan öğrenciyi yurdumuzda barındırmaktır. Erkek öğrencilerden talebin az olmasından dolayı yurdu bu yılda faaliyete geçirmedik. Pozantılı iş adamı Hüseyin Aydın'ın sahip olduğu Aydın Oteli'ni erkek yurduna çevirerek yurt imkanı sağlamak için çalışma başlattık"dedi.