Çaldıkları otomobili sahibine bin liraya sattılar

Bahçelievler'de, çaldıkları otomobili bin liraya sahibine sattıkları ileri sürülen 4 kişi yakalandı. Yetinmeyip bin TL daha istedikleri araç sahibinin

Bahçelievler'de, çaldıkları otomobili bin liraya sahibine sattıkları ileri sürülen 4 kişi yakalandı. Yetinmeyip bin TL daha istedikleri araç sahibinin şikayeti üzerine gözaltına alınan biri çocuk 4 kişi adliyeye sevk edildi.

Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'na başvuran Ramazan Şahin, "Otomobilim evin önünden çalındı. Mahallede bulunan sabıkalı bir kişiden otomobilimi bulmasını istedim. Bu kişi bir süre sonra otomobilimi bulunduğunu ve hırsızların 2 bin TL karşılığında bırakacaklarını söyledi. Onlara bin TL vermem üzerine otomobilimi getirdiler. Ama diğer bin TL'yi veremeyince beni tehdit etmeye başladılar." diye ifade verdi.

Savcılığın talimatı üzerine Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince çalışma başlatıldı. Çalışmada, Ramazan Şahin'in hırsızlıktan sabıkalı komşusu Fırat G., Ozan Y., Uğur Y., ve yaşı küçük olan A.D. Bahçelievler'de gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilerek işlemleri yapılan 4 zanlı, Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi.