Sakarya Nehri üzerinde kurulacak santralin temeli13 Ekim'de atılacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından Sakarya Nehri'nin üzerinde yaptırılan enerji santralinin temeli, Çevre ve Orman Ba

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından Sakarya Nehri'nin üzerinde yaptırılan enerji santralinin temeli, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu'nun da katılacağı bir törenle atılacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ADASU) tarafından Sakarya Nehri'nin üzerinde yaptırılan enerji santralinin temel atma töreni 13 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve ADASU Genel Müdürü Rüstem Keleş, çalışmalar hakkında bilgi vermek ve temel atma törenine davet etmek üzere Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nu makamında ziyaret etti.

Toçoğlu, yaptığı açıklamada, temel atma törenine Bakan Veysel Eroğlu'nun da katılacağını belirtti. Toçoğlu, "Kamuoyumuzun da bildiği gibi Enerji Santrali'ndeki çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Yapım ihalesini alan Milenyum Yapı, nehrin yatağını değiştirmek gibi çalışmaları tamamladı. Şimdi inşallah santralimizin temelini atacağız. Konu ile alakalı değerli bakanımızı ziyaret ettik. 13 Ekim Çarşamba günü saat 15.30'da gerçekleşecek olan temel atma törenimize bakanımız da katılacak." dedi.