Gökova Pedallarımın Altında Etkinliği Ören'de

'Gökova Pedallarımın Altında' (GPA) isimli bisiklet turu kapsamında 3-9 Ekim tarihleri arasında bir araya gelen 175 bisikletçi etkinliğin ikinci gününde Ören'de konakladı.

Gökova Pedallarımın Altında Etkinliği Ören'de
Ören Belediyesi tarafından misafir edilen 175 bisikletçi akşamüzeri geldikleri beldede ilk olarak denize girerek yorgunluk attı.
GPA bisikletçileri ilk gün Muğla'dan başladıkları etkinlik kapsamında ilk olarak Akyaka'da konaklarken, ikinci günün sonunda ise Ören'de bir araya geldiler.
Etkinlikle ilgili gazetecilere bir açıklama yapan GPA tertip komitesi sorumlularından Muğla Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dilek Bulut, iki günden bu yana devam eden turlarının oldukça keyifli ve güzel sürdüğünü belirterek, kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.
GPA turu kapsamında Ören'in kendileri için ayrı bir yer teşkil ettiğini dile getiren Bulut; "Ören'i zaten çok seviyorduk ve bisiklet turumuz kapsamında da 4. kez gelmekten ayrı bir mutluluk yaşadık. Etkinliğimizin ilk gününden bu yana büyük bir olumsuzluk yaşamadık. Güzergâh boyunca da gördüğümüz ilgiden oldukça memnunuz.
Özellikle Ören Belediye Başkanımız Kazım Turan'a çok teşekkür ediyoruz. Bizi 4. Kez ağırlıyor ve Ören Belediyesi bizlere her zaman büyük bir sevgiyle yaklaştı" dedi.
GPA'nın en büyük özelliklerinden bir tanesinin de Muğla bölgesinin tanıtımını en iyi şekilde yapmak olduğunu dile getiren Bulut; " Özellikle turumuza 20'den fazla ilden katılımcı olduğunu düşünürsek bu konuda başarılı olacağımıza inanıyorum. Ören'den sonraki durağımız Bodrum olacak. Turumuz toplamda 6 gün ve son olarak Akyaka'da tamamlanacak. Etkinliğimizin 4. Yılında 175 bisikletçiye ulaştığı için ayrı bir memnuniyet duyuyoruz. İnşallah ilerleyen yıllarda bu sayı daha da artar."
Bir gece Ören'de kalan GPA bisikletçileri, ertesi gün sabah saatlerinde Ören Belediye Başkanı Kazım Turan'a bir teşekkür plaketi ve forma vermek isterken, işleri nedeniyle etkinliğe katılamayan Başkan Turan'ı temsilen plaketi ve formayı Ören Belediyesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Ferdi Aşıcı teslim aldı.
Bisikletçilerin Ören'de olduğu anda işlerinin yoğunluğu nedeniyle etkinliğe katılamayan Ören Belediye Başkanı Kazım Turan ise beldelerine gelen tüm bisikletçilere ayrı ayrı teşekkür ederek, gelecek yıl kendisinin bizzat GPA turuna katılanları karşılamak isteyeceğini belirterek; "İnanıyorum ki etkinlik her geçen gün daha fazla büyüyerek daha çok kitlelere ulaşacak. Bu anlamda etkinliğin Muğla'nın ve Ören'in tanıtımına büyük katkıları olacağına inanıyorum. Gökova gerçekten dünyada herkesin mutlaka bir kere gelip görmesi gerektiği ve bu gereklilik arasında Ören'in mutlaka görülmeye değer bir yer olduğuna inanıyorum" dedi.