Sosyal Güvenlik Programı Bölümü Öğrenciler Sordu İşçiler Cevapladı

Düzce Sosyal Güvenlik Kurumu ve Düzce Üniversitesi iş birliği ile kurulan Düzce Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Sosyal Güvenlik Programı öğrencileri Düzce'de faaliyet gösteren iş yerlerine giderek işçilerle röportaj yaptılar

Sosyal Güvenlik Programı Bölümü Öğrenciler Sordu İşçiler Cevapladı
Düzce Sosyal Güvenlik Kurumu ve Düzce Üniversitesi iş birliği ile kurulan Düzce Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Sosyal Güvenlik Programı öğrencileri Düzce'de faaliyet gösteren iş yerlerine giderek işçilerle röportaj yaptılar.
SGK İl Müdürü Nurten Canbazoğlu, Düzce Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Sosyal Güvenlik Programı öğrencileri ile birlikte Düzce'de faaliyet gösteren bazı tekstil fabrikalarını ziyaret ettiler. Uygulana programda bu yıl kayıt dışı istihdam ön planda tutulacak ve 7 yaşından 70 yaşına kadar bütün bireyler bu konu ile ilgili olarak bilgilendirilecek. Bu çerçevede Düzce Meslek Yüksek Okulu Sosyal Güvenlik Programı'nda eğitim gören öğrenciler arasından seçilen Sibel Güldal, Bircan Kabadayı, Tarık Tut ve İmran Ovalı televizyonların ve gazetelerin katkıları ile işçilerle ve işverenlerle röportaj yaparak sigortalı çalışıyor musunuz? Alo 170 SGK ihbar hattını biliyor musunuz? Sigortasız çalışmanın zorluklarını biliyor musunuz? gibi sorular sordular. İşçiler ise öğrencilerin sorularını net ve açık bir dille cevapladılar. Öğrenciler işçi ve işverenler hatıra fotoğrafı çektirerek röportajlarını tamamladılar.