'Altın Kadraj'lı Antalya Fotoğrafları

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından düzenlenen 47

'Altın Kadraj'lı Antalya Fotoğrafları
Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından düzenlenen 47. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali, fotoğraf paylaşım sitesi www.fotoiz.com'la işbirliği içinde '1.Ulusal Altın Kadraj Fotoğraf Yarışması'na ev sahipliği yapacak. Türkiye'nin değişik noktalarından Antalya'ya gelen 200 fotoğraf sanatçısı üç gün boyunca Antalya'nın tarihi ve doğal güzelliklerini, çekecekleri fotoğraflarla ölümsüzleştirecek.
Coşkun Aral, Tayfun Talipoğlu, Erdal Kınacı, Kadir Erten, Göksel Kumsal, Özer Kamburoğlu ve Serbülent Özkan'dan oluşan yarışma jürisinin seçeceği en iyi üç Antalya fotoğrafından birinciye 3 bin, ikinciye 2 bin, üçüncüye 1 bin TL ödül verilecek. 5 fotoğrafa ise Foto İz tarafından 100'er TL'lik mansiyon ödülü verilecek.
Jürinin belirleyeceği 100 fotoğraf festival programı bünyesinde sergilenecek.

SAFARİDEN SONRA MARATON
'1.Ulusal Altın Kadraj Fotoğraf Yarışması' programı içinde 7-8-9 Ekim'de Antalya'da kamp yapacak fotoğraf sanatçıları, Thermessos Antik Kenti, Kaleiçi, Düden ve Kurşunlu Şelaleleri gibi tarihi ve turistik bölgelere fotosafariler düzenleyecek. Yarışmanın son etabında ise Festival coşkusunun Antalya sokaklarına yansıdığı ve halkla bütünleştiği kortejde de yer alacak fotoğraf sanatçıları en güzel kortej fotoğrafları içeren bir 'foto maraton' çalışmasına da imza atacak.