Beşiktaş Cola Turka'da farklı mağlubiyetin şoku yaşanıyor

Beko Basketbol Ligi'nin üçüncü hafta mücadelesinde Aliağa Petkim, sahasında Beşiktaş Cola Turka'yı 95 - 80 yenmenin sevincini yaşıyor.

Maçın tamamın

Beko Basketbol Ligi'nin üçüncü hafta mücadelesinde Aliağa Petkim, sahasında Beşiktaş Cola Turka'yı 95 - 80 yenmenin sevincini yaşıyor.

Maçın tamamında oyun kontrolünü elinde tutan Aliağa Petkim sahadan 95-80'lik skorla üstün ayrılırken haftayı da galibiyetle kapattı. Aliağa Petkim'de Aubrey Coleman 29 ve Jerry Randle 23 sayı atarak galibiyette büyük pay sahibi oldular. Ev sahibi ekip tüm periyotlarda da rakibine hem oyun olarak hem de skor olarak üstünlük sağladı.

HALİL ÜNER: TAKIM OLARAK AİLE GİBİYİZ

Karşılaşma sonrasında yapılan basın açıklamasında takım olarak aile gibi olduklarını belirten Aliağa Petkim Baş Antrenörü Halil Üner, "Başarı yakalamamızdaki en büyük etkenlerinden biri de takım olarak aile gibi olmamız. Her maça kazanmak için çıkıyoruz.'' diyerek şöyle konuştu;

''Oyuncularım sahada her top için savaştığı zaman ligde yenemeyeceğimiz takım yok. Yönetimin ve Aliağa halkının bizlere verdiği destek devam ettiği sürece bu takım daha iyi yerlere gelecektir. Bugün tribünleri dolduran tüm taraftarlarımıza ve saha içinde her top için savaşan tüm oyuncularıma teşekkür ediyorum."

HÜSEYİN BEŞOK: YENEMEYECEĞİMİZ TAKIM YOK

Aliağa Petkim kaptanı Hüseyin Beşok ise taraftarlarının desteği ile ligde yenemeyecekleri takım olmadığını söyledi.

Taraftarlarının kendilerini desteklemeleri halinde sahalarındaki hiç bir maçı kaybetmeyeceklerine inandığını iddia eden eden Beşok, ''Maçın başından sonuna kadar oyun kontrolünü elimizde tuttuk. Güzel bir galibiyet aldık. Bundan sonrada galibiyet serisini devam ettirerek takımımızı layık olduğu yerlere taşıyacağız. Taraftarlarımızın desteği ile kendi sahamızda maç kaybetmeyeceğimize inanıyorum." dedi.

CÜNEYT ERDEN: YEDİĞİMİZ 95 SAYI HERŞEYİ ANLATIYOR

Beşiktaş Cola Turka oyuncusu Cüneyt Erden ise Aliağa Petkim'den yedikleri 95 sayının her şeyi anlattığını söyledi.

Takım olarak iyi oynamadıklarını belirten ve çok üzgün görünen Cüneyt Erden, "Takım olarak sezona iyi başlamadık. Aliağa Petkim'den yediğimiz 95 sayı zaten her şeyi anlatıyor. Üzgünüz önümüzdeki maçlara bakacağız." dedi.