Özdilek: Bu mağlubiyeti asla hak etmedik

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Galatasaray karşısında mağlubiyeti asla hakketmediklerini, böyle yenilmelerinin çok acı oldu

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Galatasaray karşısında mağlubiyeti asla hakketmediklerini, böyle yenilmelerinin çok acı olduğunu söyledi.

Takımın deplasmanda Galatasaray'a 2-1 mağlup olduğu karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısında konuşan genç teknik adam, şunları söyledi:

"Böyle iyi oynadığımız bir oyunu kaybetmek çok acı oldu. Biz buraya galibiyet için gelmiştik. İlk yarı biri duran toptan olmak üzere iki tane gol yedik. Golü biz bulabilseydik her şey daha farklı olacaktı. İkinci yarı zaten ağırlımızı koyduk. Durumu 2-1 getirdik ama bulduğumuz pozisyonlarda bir türlü son vuruşları yapamadık. 2-1 mağlup olduğumuz için üzgünüm. Ben oyuncularımdan bu oyunu bekliyordum ama bu skoru beklemiyordum. Konum itibarıyla bu maçı hak etmiştik."

Özdilek, gelecek hafta kendi sahalarında lider Bursaspor'u yenmek istediklerini kaydetti.

Kaleci Ömer Çatkıç da, takım olarak Galatasaray karşısında maçı kazanacak bir oyun sergilediklerini söyledi. Ömer, "Bugün bir maç kaybettik ama çok şey kazandığımıza inanıyorum. Takım olarak özgüvenimiz var. Antalyaspor taraftarları bize destek verirse daha iyi yerlere geliriz. Hafta sonu Bursaspor'u kendi sahamızda yeneceğimize inanıyorum. Artık ligimizde büyük takım küçük takım ayrımı yok. Kendine özgüveni olan takım büyük takımdır." diye konuştu.

Bir gazetecinin, "Galatasaray taraftarı ile arandaki sorun nedir?" sorusuna tecrübeli futbolcu, şu cevabı verdi:

"Biz burada iki yıldır Galatasaray'ı yeniyoruz. Gol yemediğimiz için böyle tepki görüyorum. Bana küfür edenler evlerine gittikleri zaman annelerinin yüzlerine baktığı zaman hep akıllarına ben geleyim"

MP Antalyaspor'un tek golünü atan Musa Nizam da, İstanbul'a üç puan için geldiklerini; fakat bunu gerçekleştiremedikleri için üzgün olduklarını söyledi.