Şenol Güneş: Hak ettiğimiz 3 puanı aldık

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Beşiktaş karşısında hak ettikleri 3 puanı aldıklarını söyledi.

Güneş, 1-0 kazanılan Beşiktaş maçın

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Beşiktaş karşısında hak ettikleri 3 puanı aldıklarını söyledi.

Güneş, 1-0 kazanılan Beşiktaş maçının ardından yaptığı açıklamada, galibiyetin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "3 puanı hak ettiğimizi düşünüyorum. Ama oyuna baktığımızda skor olarak gollü olması gereken bir maçtı. Daha çok kazanmayı hak eden bizdik; ama gollü olması gereken bir maç da 1-0 bitti. Kısır bir maç değildi. O anlamda zevkli bir maçtı." dedi.

Müsabakanın kendileri açısından zevkin dışında stresli olduğunu ifade eden tecrübeli teknik adam, "90 dakikayı bir yanı bırakırsak, uzatma anlarında bile yüzde yüz bir gol atmamız gerekirken o pozisyon sonrası gol yiyip puan kaybedebilirdik. O yüzden gösterdikleri mücadele ve alınan 3 puan nedeniyle oyuncularımı tebrik ediyorum. Ama yanlışlar için de tekrar uyarıyorum. Bu yanlışlar bizi ileriye taşımaz. Çünkü hep iyi oyuna rağmen maç kazanamama sıkıntımızı yine yaşayabilirdik." diye konuştu.

Bord-mavili forma altında ilk çıktığı maçta takıma adına galibiyet golünü atan Mustafa Yumlu da, kendisine güvenip önemli bir maçta görev erdiği için hocasına teşekkür etti. Yumlu, gol attığı için de çok mutlu olduğunu belirterek, "İyi mücadele ettiğime inanıyorum, kazandığımız iç in de mutluyum. Tabi gol atmam da ayrı bir sevinç. Maçın başından sonuna kadar bizim kontrolümüzde geçti. Daha çok pozisyon bulan bizim takımdı. İyi bir galibiyet oldu." ifadelerini kullandı.

Burak Yılmaz da, Beşiktaş galibiyetinin hem bir çıkışın hem de özgüvenin yeniden kazanılması için iyi olduğunu dile getirdi.

BEŞİKTAŞ CEPHESİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster de, karşılaşmanın hakkının beraberlik olduğunu savundu.

Maçın zorlu geçeceğini bildiklerini ve bekledikleri gibi de bir maç olduğunu söyleyen Alman teknik adam, şöyle konuştu: "Maç içerisinde gerek bizim gerekse rakibimizin bir çok şansı vardı. Bizim de rakibin de kazanabileceği anlar oldu. O yüzden maçın layık olduğu sonuç beraberlikti. Ancak duran toptan yediğimiz şansız bir golle maçı 1-0 kaybettik."

Schuster, maçın hakemiyle ilgi görüşlerinin soruşması üzerine de şu cevabı verdi: "Burada olduğumu sürece hakemlerle konuşmak istemiyorum. Çünkü değmeyeceğini düşünüyorum. O yüzden konuşmaya bile gerek yok."

Siyah-beyazlı takımın genç oyuncusu Onur Bayramoğlu de, Trabzon'a galibiyet için geldiklerini, mağlup oldukları için de çok üzgün olduklarını ifade etti.

Zapotocny de, Trabzonspor'un hak ettiği bir galibiyet aldığını belirterek, rakiplerini tebrik etti.