Gül ve Erdoğan, nikah şahitliği yaptı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti eski Erzincan Milletvekili Tevhit Karakaya'nın kızının Sheraton Otel'deki nikah

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti eski Erzincan Milletvekili Tevhit Karakaya'nın kızının Sheraton Otel'deki nikah törenine katılarak nikah şahitliği yaptılar.

Rıdvan Günel ve Hatice Karakaya çiftinin nikahını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in kıydı.

Gökçek, çifte mutluluklar diledikten sonra, ''Sizlere Sayın Başbakanımızın dediği gibi en az 3 tane evlat diliyorum." dedi.

Cumhurbaşkanı Gül, çiftin evlilik cüzdanını gelin Hatice Karakaya'ya verdi.

Gül, konuşmasında, ''Hatice ile Rıdvan'ın bu mutlu gününde beraber olmaktan biz de mutluluk duyduk. Allah, ömür boyu saadet versin, mutlu olun. Sayın Başbakanımızın üç çocuk tavsiyesini ben de hatırlatacağım. Bu, bizim de tavsiyemiz. Katıldığımız bir tavsiye. Allah mesut, mutlu etsin." ifadelerine yer verdi.

Nikah törenine; Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer'in yanı sıra çok sayıda milletvekili katıldı.