FISU Denetleme Kurulu Başkanı Ulp: Erzurum 2004'e göre çok değişti

FISU Denetleme Kurulu Başkanı Kairis Ulp, Erzurum'un 2004 ile mukayese edildiğinde çok değiştiğini belirtti.

Erzurum Büyükşehir Belediye

FISU Denetleme Kurulu Başkanı Kairis Ulp, Erzurum'un 2004 ile mukayese edildiğinde çok değiştiğini belirtti.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'in FISU Denetleme Kurulu üyelerine Müceldili Konağı'nda verdiği yemekte konuşan Ulp, Erzurum'da Kış Oyunları kapsamında yapılan çalışmalara övgüler yağdırdı. Şehirde yapılan çalışmaları ve inşa edilen tesisleri en son mart ayında gördüklerini dile getiren Ulp, "Bu incelememizde marttan itibaren Erzurum'da büyük bir gelişme yaşandığını gördük. Bütün tesislerin müsabakalara zamanından önce hazır hale gelecek olması bizleri çok mutlu etti.'' dedi.

Ulp, Üniversitelerarası Kış Oyunları'nın başlangıcından bu yana bir vali bir de rektör değiştiğini vurgulayarak, "Ama Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler değişmedi. Oyunlara Başkan Küçükler'in büyük katkıları oldu. Şehrin görsel görüntüsünün de değiştiğini görüyoruz. Şehirde yapılan çalışmaları görmek gerçekten sevindirici. Bu olumlu tablonun oluşmasında emeği geçenleri FISU olarak tebrik ediyoruz. Şehir ve tesislerin inşasında alınan yol bizi çok mutlu etti.'' şeklinde beğenisini dile getirdi.

Erzurum'un bir önceki kış oyunlarının yapıldığı Harbin'i gölgede bırakacağını ifade eden Başkan Ahmet Küçükler ise Üniversitelerarası Kış Oyunları'nın Erzurum'a her anlamda büyük katkılar yapacağına işaret etti. Erzurum halkının bu organizasyonu önemsemesi gerektiğinin altını çizen Başkan Küçükler, "Özellikle üniversite gençleri, tüm halkımız, Erzurum'daki sivil toplum örgütleri kış oyunlarının başarısı için güç birliği yapmalı. Erzurum'un yükü çok ağır. Erzurum'u artık zorlu bir süreç bekliyor. Bu süreçten anlımızın akıyla çıkacağımıza inanıyorum." diye konuştu.

Yemekte, Başkan Küçükler tarafından FISU Denetleme Kurulu Başkanı Kairis Ulp'a plaket verildi.