Bursa'da Gece Yarısı Ucuz Teknoloji İzdihamı

Bursa'da bir teknoloji mağazasının sabah saat 06.00'da sanatçı Metin Şentürk'ün katılımıyla gerçekleştirdiği açılışta izdiham yaşandı.

Teknoloji marketinin İstanbul yolundaki şubesinin açılışı sebebi ile indirim yapması, vatandaşların işine yaradı. Yağan sağanak yağmura rağmen gece saatlerinde 3 kilometrelik kuyruk oluşturan vatandaşlar, ucuz ürünlerden almak için sıraya girdi. Bazı vatandaşların ise yağmurun altında uyumaya çalıştıkları gözlendi. Saatler 06.00'yı gösterdiği sırada ise mağazanın kapıları dışarıda bekleyenler için açıldı.
Mağazaya akın eden vatandaşlar 2 bin TL'lik LCD televizyonlardan almak için birbirleriyle yarıştı. Erkenden gelerek mağazaya giren şanslı kişiler ise LCD televizyonları sürükleyerek götürdü. Mağaza içinde bulunan yaklaşık 500 LCD televizyon, yarım saat içinde tükendi. Mağaza stoklarında bulunan ve 349 TL'den satışa sunulan bin adet mini dizüstü bilgisayar ise 15 dakika içerisinde bitti.
Bütçelerine uygun elektronik eşyaları kucaklayan vatandaşlar, mağazanın kasaları önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Geceden beri sırada bekleyen ve elektronik eşyaları alan müşterilerin mutlulukları gözlerinden okundu.
Açılışa katılan ünlü sanatçı Metin Şentürk, şirketin CEO'su ile birlikte mağazanın açılış kurdelesini kesti. Mağazanın temsili anahtarını ise Mağaza Genel Müdürü Murat Başol aldı. Başol, açılış öncesi mağaza çalışanları ile bir araya geldi ve sloganlar atarak mağazanın açılışını kutladı. Personel mağaza içinde uzun bir koridor oluşturarak açılışa katılan ilk müşterileri alkışlarla karşıladı.
Mağaza yetkilileri açılışa katılan yaklaşık 3 bin kişinin isteklerine yetişmekte zorlandı. Tükenen eşyaların yerine yenileri eklenirken, dışarıda kalan yüzlerce vatandaş içeri girmek için kuyrukta bekledi. Açılışta herhangi bir aksaklığa meydan vermemek için 300 güvenlik görevlisi de hazır bulundu. Açılışa gelen müşterilere yağmurdan etkilenmemeleri için yağmurluk dağıtıldı.