Erzurum'da Kaymakam'dan Çürük Meyve Denetimi

Erzurum'un Narman ilçesinde Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, halk pazarında satılan sebze ve meyvelerin çürük olduğu iddiasını yerinde denetledi

Erzurum'da Kaymakam'dan Çürük Meyve Denetimi
Erzurum'un Narman ilçesinde Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, halk pazarında satılan sebze ve meyvelerin çürük olduğu iddiasını yerinde denetledi. Kaliteli meyve ve sebze için pazarcılardan gerekli hassasiyeti gösterilmelerini isteyen Kaymakam Atasoy, kalitesiz meyve ve sebze verilmemesi yönünde pazarcıları uyardı.
Kaymakamlığa gelen şikayetler üzerine ilçede yeni açılan cadde üzerinde kurulan halk pazarında incelemelerde bulunan Narman Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Tarım İlçe Müdürü Salim Pehluvan'la birlikte pazarda incelemelerde bulundu.
Pazarcılarla sohbet edip satışlar hakkında bilgi alan Kaymakam Atasoy, vatandaşların şikayetlerini esnafa iletti. Pazar esnafına konuşan Kaymakam Atasoy, "Satılan sebze ve meyvelerin büyük bölümünün çürük olduğu yönünde sürekli şikayet geliyor. Ayrıca mevye ve sebzeleri seçmelerine de izin verilmiyormuş. Bu tür şikayetlerin yaşanmaması için size büyük görev düşüyor. Velinimetiniz olan vatandaşa sattığınız ürünün çürük olmamasına dikkat edin. Vatandaşın parasının karşılığını alarak kaliteli meyve ve sebze
yemesi için gerekli hassasiyetin gösterilmesini bekliyorum. Vatandaşa kesinlikle kalitesiz mal vermeyin. Bu konudaki denetimler de bundan sonra artarak sürecek" diye konuştu.