Tuncay Manchester United'a gol attı ama...

Stoke City sahasında Manchester United'a 2-1 yenilirken, uzun zaman sonra forma şansı bulan Tuncay, Kırmızı-Beyazlılar'ın tek golünü attı


STOKE / SPOR SERVİSİ
İngiltere Premier Ligi’nde son haftalarda aldığı başarısız sonuçlara geçen hafta Wayne Rooney krizini de ekleyen Manchester United’da işler düzelmeye devam ediyor. Kırmızı Şeytanlar, Şampiyonlar Ligi’nde Bursaspor’u 1-0 yenep, Rooney’e 5 yıllık sözleşme imzalattırdıktan sonra dün de deplasmanda Stoke City’yi 2-1 yenerek Premier Lig’de bu sezon ilk deplasman galibiyetini aldı. United Javier Hernandez’in 27. dakikada attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

Bu sezon Stoke’ta fazla forma şansı bulamayan ve takımdan ayrılmayı düşündüğünü açık açık dile getiren Tuncay Şanlı, 66’da Walters’ın yerine oyuna girdikten sonra 81’de sağ çaprazdan nefis bir kesme vuruşla maça dangeyi getirdi. Ancak Hernandez, Tuncay’ın günün kahramanı olmasına izin vermedi ve 87’de attığı golle üç puanı konuk ekibe getirdi. Manchester ekibi üç maçlık beraberlik serisine son verirken Stoke üst üste ikinci yenilgisini aldı. Diğer sonuçlar: Liverpool-Blackburn: 2-1, Manchester City-Arsenal: 0-3.

Nuri penaltı kaçırdı
Bundesliga’da haftaya lider giren B. Dortmund, evinde Hoffenheim karşısında 1 puanı son dakikada kurtardı. Konuk takım 10’da Ba’nın golüyle 1-0 öne geçerken Dortmund’un 16’da kazandığı penaltıyı Nuri Şahin değerlendiremedi. Sarı-Siyahlılar 90’da Da Silva’nın attığı golle eşitliği sağlayabildi. Leverkusen’i deplasmanda 1-0 yenen Mainz liderliği yükseldi. Stuttgart da St. Pauli’yi 2-0’la geçti.