Düzce Belediyesi'nin Sonbahar Mahalle Etkinlikleri Başladı

Düzce Belediyesi'nin 'Sonbahar Mahalle Etkinlikleri' kapsamında hazırlanan gezici tiyatro ve kütüphane mahalle gezilerine başladı. Etkinlikler, çocukların yanı sıra ailelerden de büyük ilgi gördü.

Düzce Belediyesi Dış İlişkiler Müdürlüğü tarafından çocuklara yönelik olarak 'Sonbahar Mahalle Etkinlikleri' programı hazırlandı. İki ay süreli olarak hazırlanan program, Karaca Mahallesi'nden başladı. 100. Yıl İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirilen etkinlikte, çocuklar çalan müzik eşliğinde bir süre eğlendiler. Ardından da gezici tiyatro ekibi "Düşüne Taşına" isimli tiyatro oyununu sahnelediler. Haluk Işık'ın yazdığı, Nurullah Çelebi'nin yönettiği, Necmettin Görgün, Naz Eren, Ali Yılmaz, Furkan Göçmez, Emrah Arar ve Nurullah Çelebi'nin rol aldığı müzikli ve eğlenceli çocuk oyunu, çocukların yanı sıra ailelerden de büyük ilgi gördü. tek perdelik olarak hazırlandı. Çocuklar ayrıca Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün gezici kütüphanesinden de yararlanma imkanı buldular.
Oyun belirlenen program dahilinde, Ekim ve Kasım aylarında Cumartesi ve Pazar günleri olmak üzere mahallelerde sahnelenecek.