Cumhuriyet Kupasında Yarı Finalistler Belli Oldu

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Belediyesi tarafından Cumhuriyetin 87

Cumhuriyet Kupasında Yarı Finalistler Belli Oldu
Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Belediyesi tarafından Cumhuriyetin 87. kuruluş yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen Cumhuriyet Kupası Voleybol Turnuvası'nda grup maçları tamamlandı ve yarı finale çıkan takımlar belirlendi.
Alaplı Belediyesince düzenlenen Cumhuriyet Kupası Voleybol Turnuvası'nda 22 Ekim 2010 Cuma günü akşamı oynanan son grup maçlarında, Avcılar ve Atıcılar Derneği takımı Alaplı Belediyesi takımını 25-12 ve 25-11'lik setlerle 2-0 yenerek B Grubu'nda ikinci oldu ve yarı finale yükseldi.
A Grubu maçında ise, İlçe Emniyet Müdürlüğü takımı, rakibi Esnaf ve Sanatkarlar Odası takımı sahaya çıkmadığından dolayı, maçı hükmen 2-0 kazandı.
A Grubu'nda İlçe Emniyet Müdürlüğü 9 puanla grup maçlarını lider olarak tamamlarken, Meslek Yüksekokulu da, 6 puanla ikinci sırayı aldı. B Grubu'nda ise, Çatak İlköğretim Okulu, yine 9 puanla grup lideri olarak yarı finale yükselirken; Avcılar ve Atıcılar Derneği de, 6 puanla ikinci sırayı alarak, grubunda yarı finale yükselen ikinci takım oldu.
Alaplı Belediyesi Cumhuriyet Kupası Voleybol Turnuvası'nda yarı final maçları 25 Ekim 2010 Pazartesi akşamı oynanacak. Çapraz eşleşme statüsü gereği, saat:18.30'da A Grubu lideri İlçe Emniyet Müdürlüğü, B Grubu ikincisi Avcılar ve Atıcılar Derneği ile finale çıkma mücadelesi yapacak. Saat: 19.30'da ise, B Grubu lideri Çatak İlköğretim Okulu, A Grubu ikincisi Meslek Yüksekokulu ile finale yükselmek için oynayacak. Turnuvada, final maçları ise 27 Ekim 2010 Çarşamba günü oynanacak. Saat:18.30'da 3.lük, saat:20.30'da ise final maçı oynanacak.