Eski sevgilisini fularla boğup intihar etti. (ÖZEL)

Ayrıldığı sevgilisinin başkasıyla evlendirileceğini öğrenen genç adam dehşet saçtı. Sevdiği kızı yaylaya çıkartıp fularla boğan gözü dönmüş aşık, daha

Ayrıldığı sevgilisinin başkasıyla evlendirileceğini öğrenen genç adam dehşet saçtı. Sevdiği kızı yaylaya çıkartıp fularla boğan gözü dönmüş aşık, daha sonra da ağaca bağladığı iple kendini astı. Tüyler ürperten olaydan geriye kalan ise 'Sensiz bu dünyayı neyleyim' yazılı mektup oldu.

Korkunç olay dün Kazan İlçesi'ne bağlı Orhaniye Köyü'nde meydana geldi. İddialara göre, üniversiteyi beraber okuyan Sefa Ercan (23) ve Ceren D. (20) bir ilişki yaşadı. Gençler uzun bir beraberlikten sonra ayrıldı. Sefa Ercan, eski sevgilisi Ceren'in başkasıyla evlendirileceği haberini aldı. Olayı duyan Ercan, beraber olduğu eski kız arkadaşıyla son bir kez görüşmek istedi. İkili emanet olduğu öğrenilen bir araçla Orhaniye Köyü'ne geldi. Burada yaylaya çıkan çift tartışmaya başladı. Sevdiği kızın başkasıyla evlendirileceğini hazmedemeyen Ercan, genç kızı boğazındaki fularla boğdu. Alkollü olduğu ileri sürülen gözü dönmüş aşık, daha sonra da ağaca bağladığı iple kendini asarak intihar etti.

Olayı sabah saatlerinde yaylaya çıkan bir çoban fark etti. Araç içerisinde ve ağaca asılı şekilde cesetleri gören çoban durumu köy muhtarına haber verdi. Olay yerine giden köylüler vakit kaybetmeden polis ve jandarmaya ihbar etti. Köy muhtarı Mümin Ö.'den edinilen bilgiye göre gençlerin köye Perşembe günü akşam geldiği ve olayın bu sabah bir çoban tarafından ortaya çıkarıldığı öğrenildi. Köy muhtarı ayrıca, araç içerisinden Sefa Ercan'a ait 'Sensiz bu hayatı neyleyim' yazılı mektubun çıktığını ifade etti.

Gençlerin cansız bedenleri otopsi için Keçiören Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Cenazelerin adli tıpa getirilişi sırasında Ceren'in yakınları gözyaşlarını tutamadı. Yapılacak otopsinin ardından Sefa Ercan'ın cenazesi Orhaniye Köyü'nde, Ceren D.'ın ise memleketi Yozgat'ta toprağa verileceği öğrenildi.

Savcılık olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.