Ünye Ticaret Borsası, 833 öğrenciye kaban hediye etti

Ünye Ticaret Borsası, ihtiyaçlı öğrenciler için 833 kaban yardımında bulundu. Kabanlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Ordu'nun Ün

Ünye Ticaret Borsası, ihtiyaçlı öğrenciler için 833 kaban yardımında bulundu. Kabanlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Ordu'nun Ünye Ticarat Borsası, geleneksel kaban yardımını bu yıl da yaptı. İhtiyaçlı öğrenciler için hazırlanan kabanlar Ünye Ticaret Borsası Başkanı Osman Atik tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Gür'e teslim edildi.

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun borsalara gönderdiği yardımlar çerçevesinde dağıtılan kabanlar, ihtiyaçlı öğrencileri soğuktan koruyacak.

Ünye Ticaret Borsası Başkanı Osman Atik, Milli Eğitim Müdürlükleri ile irtibata geçip, ihtiyaç tespiti yaptıklarını, bu anlamda kendilerine verilen sayı doğrultusunda kaban temin ettiklerini söyledi. Ünye'nin ihtiyacı olan konularda borsa olarak her türlü desteği vereceklerini belirten Atik, "Önümüzdeki yıllarda Milli Eğitim'le yapacağımız görüşmeler doğrultusunda ihtiyaçlar hangi konulardaysa yardımcı olmak ve çocuklarımızın daha sağlıklı ve sıhhatli bir ortamda eğitim görmesine destek vermek istiyoruz." dedi.

Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Gür ise borsanın hayırlı bir işte örnek bir davranış sergilediğini söyledi. Özellikle belde ve köylerdeki çocukların uzak mesafelerden yürüyerek gelmek zorunda oldukları için ağırlık olarak kaban eksiği bulunduğunu hatırlatan Gür, "Bu yıl yaklaşık 833 öğrencinin kaban ihtiyacını borsa karşıladı. Bu sayede öğrenciler evden okula sıcak bir şeklide gidip gelecek. İnşallah bu faydalı hizmet, diğer kuruluşlarımıza da örnek olur." açıklamasında bulundu.