Koordinatör Vekil Daniş Ak Parti Gemlik Teşkilatını Dinledi

AK Parti Çanakkale Milletvekili Mehmet Daniş, Bursa'da Gemlik ilçe teşkilatıyla bir araya geldi.

Koordinatör Vekil Daniş Ak Parti Gemlik Teşkilatını Dinledi
AK Parti'nin Kızılcahamam kampının ardından ilçe teşkilatları ziyaret edilerek meseleler masaya yatırılıp çözüm yolları aranıyor. AK Parti Genel Merkezi tarafından Bursa'nın yeni koordinatör milletvekili olarak görevlendirilen Çanakkale Milletvekili Mehmet Daniş, ilk olarak Almira Otel'de Sedat Yalçın başkanlığında il teşkilatı ve ilçe başkanları ile bir araya gelmişti. Ardından Gemlik teşkilatı ile buluşan koordinatör Vekil Daniş'e AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın da eşlik etti. Yalçın, teşkilatı motive etmek için ziyaretlerde bulunduklarını, meseleler ve çözüm yolları için birlik ve beraberlik içinde çalışılması gerektiğini söyledi.
Referandumdaki evet oylarının fazla çıkması sebebiyle teşkilata teşekkür eden Milletvekili Daniş ise, "İl Başkanımızla birlikte sizleri dinlemeye geldik" dedi.
AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Oktay Kahveci, sahil kesiminde referandumda evet oyu fazla çıkan ilçe olduklarını hatırlattı.
2011 seçimleri öncesinde teşkilatın isteklerini not alan Daniş, bugüne kadar dört seçim ve iki referandumdan güçlenerek çıktıklarını, AK Parti'nin bir kitle partisi olduğunu belirterek, teşkilatın 2011 seçimlerine hazır olmasını istedi.