Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göçen'den firmalara: KOSGEB kredileri için başvurun

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Müfit Göçen, KOSGEB'in yeni daha avantajlı kredi vereceğini ve işletmelerin biran önce müracaatlarını yapmala

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Müfit Göçen, KOSGEB'in yeni daha avantajlı kredi vereceğini ve işletmelerin biran önce müracaatlarını yapmaları gerektiğini kaydetti.

KOSGEB, geçtiğimiz yıl faiz destekli kredi açmış ve Kırşehir'de 800 işletme bu kredilerden faydalanmıştı. TSO Başkanı Müfit Göçen, KOSGEB'in yeniden kredi vereceği ve daha avantajlı olabileceğini belirtti. Göçen, "KOSGEB, geçtiğimiz yıl Kırşehir'de 800 işletmeye kredi desteği vermiş ve faizlerin büyük kısmını üstlenmişti. Bu yıl yine kredi desteği sağlanacağı ve daha avantajlı olabileceği bilgisi bize ulaştı. İşletmelerimizin limitleri 30 bin, 50 bin ve 80 bin olabilecek bu kredilerden faydalanmak için ivedi şekilde KOSGEB'e 2010 yılı beyannamelerini vermesi gerekiyor. Müracaatların istenilen seviyeye ulaşması halinde sistem kapatılabilir ve bu kredilerden işletmelerimiz faydalanmakta gecikebilir. Onun için de işletmelerin duyarlı olup, konuyu takip etmelerini ve Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binamızda bulunan KOSGEB ofisinden gerekli bilgi ve belgeleri alması gerekmektedir." ifadelerini kullandı.