Öyle Bir Geçer Zaman Ki 6. bölüm fragmanı yayınlandı - video

'Öyle Bir Geçer Zaman Ki'de Berrin ve Mete'nin babalarıyla yaptığı son kavga onlara pahalıya patlar. Çocuklar babalarının aldığı yeni kararla bir kez daha sarsılır

‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’de Berrin ve Mete’nin babalarıyla yaptığı son kavga onlara pahalıya patlar. Çocuklar babalarının aldığı yeni kararla bir kez daha sarsılır.

"Öyle Bir Geçer Ki Zaman Ki"de önümüzdeki hafta yine sürpriz gelişmeler yaşanacak. Carolin için doktordan taburcu kararı çıkıcak. Carolin, Ali'nin evine yerleşmek isteyecek. Acaba Ali bunu kabul edecek mi? Ali kabul ederse buna çocukların tepkisi ne olacak?

Diğer yandan Berrin avukatın ofisindeki patlamadan sağ kurtulacak. Fakat olay babasının kulağına gidecek. Bunda Hakan'ın da parmağı olacak. Ahmet'le Ali arasında büyük tartışma yaşanacak.

Cemile'nin hapisteki günleri tam bir işkenceye dönecek. Koğuştaki azılı mahkumlardan dayak yiyen Cemile acaba hapis hayatına alışabilecek mi? Cemile boşanma kararını tekrar düşünecek mi? Berrin - Ahmet ilişkisi Ali'nin tepkisinden sonra nasıl bir seyir alacak. Tüm merak edilenler bu bölümde yanıt bulacak...

Yeni sezonun en iddialı dizilerinden olan ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’de ortalık bir türlü durulmuyor. Erkan Petekkaya, Ayça Bingöl, Wilma Elles, Yıldız Çağrı Atiksoy, Aras Bulut İynemli, Farah Zeynep Abdullah, Emir Berke Zincidi, Meral Çetinkaya ve Mete Horozoğlu’nun oynadığı dizide Ali bir kez daha çocuklarıyla karşı karşıya geliyor.

Avukatlık bürosundaki patlama haberi üniversiteye ulaşır. Ahmet’in yaralı olduğu, yanındaki kadının da öldüğü kulaktan kulağa hızla yayılır. Çılgına dönen Hakan ve Ayten hastaneye koşar. Ancak tedavisi yapılan Ahmet’in de orada olması soğuk rüzgarların esmesine neden olur. Berrin’le konuşmak üzere okula gelen Ali, kızının başına gelen olayı tesadüfen öğrenir. Hakan, Ali’ye sadece patlamayı değil, daha fazlasını anlatır. Berrin’den hesap sormak üzere eve gelen Ali, Ahmet’i evde görünce çılgına döner. Her geçen gün çocuklarından uzaklaşan Ali’nin Berrin’le kavgasına Mete de karışır. Bu kavga, çocuklara pahalıya patlar. Ali’nin aldığı karar karşısında ne yapacaklarını bilemezler. Cemile’yi ayrılmaya ikna edemeyen Ali, Carolin konusunda da çıkmazdadır. Taburcu olmaya hazırlanan Carolin’in özenli bir bakıma ihtiyacı vardır. Ali çare ararken, Carolin bakılacağı yeri çoktan bulmuştur.

ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ 6.BÖLÜM FRAGMANI - VİDEO