Gaziantepspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı

Gaziantepspor bu hafta sonu deplasmanda oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Tolunay Kafkas yöneti

Gaziantepspor bu hafta sonu deplasmanda oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde yapılan antrenman ısınma koşusu ve açma germe egzersizleriyle başladı. Kafkas, futbolcularla sahada mini bir toplantı yaparken, Beto ile özel bir görüşme gerçekleştirdi. Antrenmanda sakatlığı devam eden Ferdi Coşkun ise takımdan ayrı koşu yaptı.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Tolunay Kafkas, Gaziantepspor'un yükselen bir grafiği olduğunu belirterek, "Bucaspor maçının ilk yarısında baskılı oynadık, ancak ikinci yarıda skoru korumaya çalışan bir görüntü verdik. Halen bir takım eksikliklerimiz var ancak son üç maçta alınan 7 puan bizim için çok önemli oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyespor deplasmanından da istediğimiz sonuçla dönersek Gaziantepspor daha iyi yerlere gelecektir." dedi.

Bir basın mensubunun Galatasaray'dan teklif alıp almadığının sorulması üzerine ise Kafkas, "Ben afaki şeylerle ilgilenmiyorum. Şu anda bana gelen herhangi bir teklif yok. Ben işime bakıyorum." yanıtını verdi.

Gaziantepspor'un diğer golcüsü Sosa ise ilk golünü attığı ve takımın galip geldiği için çok mutlu olduğunu ifade etti. Sosa, "Bana olan güveni boşa çıkarmadım. Ben burada elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Önümüzdeki günlerde çok daha iyi olacağıma inanıyorum." diye konuştu.